Loader
 

Cadeaubon bestellen

Ben je op zoek naar een super origineel cadeau? Kies voor een VerzinHet cadeaubon! Je kunt een bon op waarde aanvragen of kies bijvoorbeeld voor een product of fotoshoot cadeau (tarieven). De cadeaubon is 2 jaar geldig en alleen te verzilveren bij VerzinHet Fotografie te Markelo.

 

Cadeaubon via post

Op het moment dat ik de aanvraag binnen heb en alle gegevens compleet zijn, zal ik een factuur per mail versturen. Zodra de betaling binnen is, wordt de bon gemaakt en eventueel feestelijk verpakt en verstuurd. Maar ophalen mag natuurlijk ook…

Contactformulier

  Maak hieronder een keuze (prijzen incl. BTW):

  Mogen wij de bon versturen?

  Vul dan hieronder het adres van de ontvanger in. Wil je de bon zelf ontvangen of haal je de cadeaubon op bij VerzinHet Fotografie? Dan hebben we alle gegevens en kun je nu het formulier versturen.

  Contactgegevens

  VerzinHet Fotografie
  Marian Waanders
  Grotestraat 2 | Unit A
  7475 AX Markelo (Overijssel)

   

  (0547) 820 995
  KVK: 53319869
  info@verzinhet.nl

   

  Openingstijden

  [op-overview set_id=”19356″ show_closed_days=”true” highlight=”nothing” short=”false” include_io=”true” include_holidays=”true” caption_closed=”Gesloten”]

   

  Buiten openingstijden werken wij op afspraak.

  Copyright

  Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

  Chat openen
  Hulp nodig?
  VerzinHet Fotografie
  Hallo, waarmee kan ik je helpen?