Loader
 
covid update verzinhet fotografie

Lockdown Protocol tot 3 maart alleen op afspraak


In verband met de landelijke lockdown werken wij tot 3 maart 2021 alleen op afspraak en volgens het COVID-19 protocol van de Fotografie sector. Dit heeft een aantal gevolgen voor het uit kunnen voeren van onze opdrachten. Veel kan (begrijpelijkerwijs) niet, maar sommige opdrachten en projecten kunnen toch doorgang vinden binnen de huidige richtlijnen. We hebben dit voor jullie hieronder kort samengevat. Met als belangrijkste uitgangspunt dat we ons samen moeten inspannen om Corona eronder te krijgen. Hou vol en stay safe!

Pasfoto’s

We mogen vooralsnog pasfoto’s maken binnen de huidige richtlijnen. Ons verzoek aan jullie is om alleen een afspraak hiervoor te maken als je dit redelijkerwijs niet op een later moment kunt, zoals een (bijna) verlopen rijbewijs of paspoort.

Familiefotografie

We kunnen buiten een gezin fotograferen (1 huishouden), maar plannen dit tot 20 januari niet in. Ook in de studio hebben we alles op een laag pitje gezet. We zijn natuurlijk wel bereikbaar voor vragen over eerder gemaakte fotosessies of in te plannen fotoshoots (na 20 januari). Het is geen probleem om een gemaakte afspraak te verzetten, mocht het gekozen moment door (nieuwe) maatregelen niet doorgaan.

Project- en vastgoed fotografie

Projectfotografie kan doorgaan. Hiervoor moet vooraf wel duidelijk zijn bij de opdrachtgever en locatie of er alleen buiten of op binnen gefotografeerd mag worden. Opdrachten waarbij binnen gefotografeerd moet worden, zullen zoveel mogelijk doorgeschoven worden (indien mogelijk) tot na 20 januari 2021. Makelaarsfotografie is in overleg mogelijk.

Productfotografie

Producten kunnen gefotografeerd worden. Dit doen we bij voorkeur in de studio. De producten kunnen op afspraak of per pakketdienst bij ons afgeleverd worden, waarna we voor jullie aan de slag gaan. De foto’s leveren we digitaal af, zodat we de contactmomenten kunnen beperken. Eventueel overleg kan via Teams plaatsvinden. Nadien kunnen de producten weer bij ons afgehaald worden op afspraak. Juist in deze tijd waarbij online winkelen een vlucht neemt, kunnen ook locale winkels hiervan profiteren.

Fotobewerking en restauratie

Het huis opgeruimd en nog een oude foto tegengekomen die waardevol voor jullie is? Maar heeft deze niet het juiste formaat of is deze beschadigt? Wij zorgen voor een afdruk in het juiste formaat. We zijn zuinig op het origineel en maken er een passende offerte bij, zodat jullie weten wat de kosten zijn. Pas na akkoord gaan we aan de slag en gaan ‘terug in de tijd’.

Webdesign

Upgrade of een gloednieuwe website/webshop uitvoeren. We kijken graag met je mee, hoe we je organisatie een boost kunnen geven. Met kleine aanpassingen kunnen we een nieuwe look en feel geven. Of breid je website uit met een webshop gedeelte. Een afspraak kunnen we vrijblijvend inplannen via Teams waarna we eventueel alle besproken opties uitwerken in passende offerte.

Kerstsluiting

We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 4 januari 2021 in verband met de kerstsluiting, maar mochten er dringende vragen zijn, stuur dan een app of mail naar info@verzinhet.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.