Foto nabestellen?

FOTO NABESTELLEN?

De site is vernieuwd en is weer helemaal up-to-date. Naast een totaal nieuwe look, kunt u nu ook je foto nabestellen en zo alles zelf in de hand hebben, maar wel de kwaliteit die van de vakfotograaf gewend bent.

fotostudio-markelo-workshop-portretfotografie

JE BENT GEFOTOGRAFEERD DOOR ONS IN DE STUDIO OF OP LOCATIE?

Op de pagina klant-login vind je een overzicht van de gemaakte portretfoto’s en kunt je een bestelling plaatsen. De foto’s worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd.

verzinhet-fotografie-markelo-portretfotografie-fotoshoot-lifestylereportage-vriendinnenshoot-newlife-photography-markelo-marian-waanders-verzinhet-fotografie-MVDK_20150307_0230
foto's-bestellen-verzinhet-fotografie-MVDK_20151101_4856

WAT KUN JE ZELF BESTELLEN?

Bestellingen kunnen in glans en mat via de site rechtstreeks nabesteld worden. We werken samen met een vaklab, die garant staat voor de kwaliteit die je van ons gewend bent. Op deze manier ben je verzekerd van snelle service en een mooi eindresultaat.

IETS BIJZONDERS AAN DE MUUR?

Een foto aan de muur moet voldoen aan diverse eisen om langere tijd mee te gaan. We werken met diverse partijen samen om een ruim aanbod aan mogelijkheden aan te bieden. Wil je meer weten over de mogelijke afwerkingen, zoals bijvoorbeeld OguWoodprintRondfoto of HD Metal? Kijk dan onder wat wij op dit moment in ons assortiment hebben.

Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.