Fotoshoot tussen de koeien

fotoshoot tussen de KOEIEN..

Fotoshoot tussen de koeien

Als huisfotograaf van de Twentse Boerin sta ik regelmatig in de stal en in het weiland te fotograferen tussen deze prachtige ‘dames’. Wat is er nu een leukere herinnering aan een boerderij bezoek, dan een fotoshoot met koeien? We trekken alles uit de kast om de shoot tot een onvergetelijke ervaring te maken. Wandelen tussen de koeien in de wei, met strobalen, kruiwagens. De landelijke omgeving vormt een originele achtergrond voor onvergetelijke foto’s, ongeacht het seizoen.

En de koeien…? Die hebben er altijd zin in en komen nieuwsgierig kijken wat er vandaag weer te beleven valt. Vooral koe Corrie is helemaal dol op de camera’s en wil best even met je poseren. Met elkaar levert dit vele unieke foto’s op….

Kledingadvies

De boerin geeft jullie de mogelijkheid om gebruik te maken van de roze overalls en eventueel laarzen in de kleuren groen of rood. Zelf kun je het beste stoere jeans met wit (of pasteltint) shirt of blouse aantrekken. Of kies voor jeans (kort of lang) met klompen, boerenzakdoeken en boeren ruitjes-blouses en een te gekke hoed voor een wat meer Cowboy(girl)-look.

En als je er dan toch bent, geniet dan nog verder van het prachtige landschap, de gemoedelijke sfeer op de boerderij en de ontvangst met koffie, thee en Twentse lekkernijen.

Er zijn eigenlijk altijd kalfjes aanwezig om lekker mee te knuffelen binnen maar ook buiten in de kalverweide. En misschien heb je geluk en kun je een bevalling meemaken in het kraamhok. In ieder geval zijn de koeien gewend aan veel aandacht, en misschien zelfs wel een beetje verwend…

Reserveren

Een fotoshoot op de boerderij is een originele activiteit voor bijvoorbeeld een toffe familiedag, vrijgezellenfeest, meidendag, bedrijfsuitje of… gewoon, omdat het nu eenmaal zo leuk is! Een afspraak maak je met de Twentse Boerin. Kijk hier voor meer informatie en prijzen, en reserveer!

Tot kieks op de boerderij…