Klant-login

Je bent gefotografeerd door ons in de studio of op locatie. Hieronder vind je een overzicht van de gemaakte foto’s en kun je een bestelling plaatsen. De foto’s worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd. Via de site kunnen diverse producten rechtstreeks nabesteld worden. We werken samen met een vaklab, die garant staat voor de kwaliteit die je van ons gewend bent. Op deze manier ben je verzekerd van snelle service en een mooi eindresultaat.

Iets bijzonders aan de muur?

Een foto aan de muur moet voldoen aan diverse eisen om langere tijd mee te gaan. Daarom geven we graag een goed advies. We werken met diverse partijen samen om een ruim aanbod aan mogelijkheden aan te bieden. VerzinHet Fotografie is reseller van onder andere:

woodprint-reseller-verzinhet-fotografie

Woodprint

Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. Ze zijn er ook best trots op dat zij de foto op hout bedachten. Ze vinden het bij Woodprint een uitdaging om te innoveren in vorm, kleur en kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos en onderscheidend.

rondfoto-reseller-verzinhet-fotografie

Rondfoto

ROND. is uniek in de wereld van foto afdrukken. Ze wilden iets bijzonders maken, mooi en nieuws. En met een hoge kwaliteit. De fotopanelen zijn in hoogglans wit, beton en hout (in ROND., 4KANT of rechthoek te krijgen). Ze leveren ook topkwaliteit op acrylaat, aluminium en dibond wit of goud.

ogu-reseller-verzinhet-fotografie

Ogu™

Ogu™ is een slim vormgegeven en super eenvoudig op te hangen wanddecoratie, die snel op te hangen is. Ze zijn er in twee maten en zijn gemaakt van natuurlijk en stoer, 100% recyclebaar 16 mm dik karton. Dat betekent een duurzaam stukje lifestyle aan de wand!

Speciale wensen? We helpen je graag op weg met een goed advies.