Loader
 

Klant-login

Je bent gefotografeerd door ons in de studio in onze studio of op locatie. Hieronder vind je een overzicht van de gemaakte foto’s en kun je een bestelling plaatsen. De foto’s worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd. Via de site kunnen diverse producten rechtstreeks nabesteld worden. We werken samen met een vaklab, die garant staat voor de kwaliteit die je van ons gewend bent. Op deze manier ben je verzekerd van snelle service en een mooi eindresultaat. Uiteraard kun je de bestelling ook persoonlijk met ons bespreken in de studio, zodat we met jullie wensen en ons advies tot het beste resultaat kunnen komen.

Iets bijzonders aan de muur?

Een foto aan de muur moet voldoen aan diverse eisen om langere tijd mee te gaan. Daarom geven we graag een goed advies. We werken met diverse partijen samen om een ruim aanbod aan mogelijkheden aan te bieden. VerzinHet Fotografie is reseller van onder andere:

Bloxit

Het meest innovatieve wisselbaar wanddecoratie-systeem

steelprint

Jouw mooiste herinneringen haarscherp afgedrukt op metaal

Woodprint

Een foto op hout is een natuurproduct en verdient aandacht.

Ogu

Ogu is een stukje duurzame lifestyle aan je wand

Ixxi

Maak je eigen wanddecoratie of foto collage

Betonprint

Jouw mooiste herinneringen haarscherp afgedrukt op beton

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.