Piekstudio.nl staat online

PIEKSTUDIO.NL STAAT ONLINE

Piek Studio, een mooie frisse en moderne site voor een prachtstudio in yoga en pilates in het hart van Zutphen. Mariken Jansen, de eigenaresse Piek Studio, weet wat ze wil. En dat zie je in alles terug. Hoe de studio van een oud pandje gerenoveerd wordt tot een supermoderne yoga en pilatesstudio. En in de duidelijke opdracht die ik van haar kreeg.

webdesign-piek-studio-zutphen-verzinhet-fotografie

Moderne yogastudio

Piek Studio is voorzien van de nieuwste technische snufjes, zoals ledverlichting en infrarood panelen. De muren zijn met het natuurlijke materiaal leem gestuct. Dit geeft een zeer aangenaam binnenklimaat voor het volgen van de lessen. Ook hangen er ‘swings’ aan steigerbuizen aan het plafond. Dit zijn een soort schommels van rekbare stof. Deze worden gebruikt voor aerial yoga, een zijn mooie aanvulling op de lessen.

piek-studio-zutphen-yoga-pilates-verzinhet-MVDK-20161120-6267
piek-studio-zutphen-yoga-pilates-verzinhet-MVDK-20161120-6263

Praktisch en overzichtelijk, maar vooral een moderne en frisse uitstraling...

De site moest een afspiegeling zijn van de studio en van Mariken. Praktische informatie moest duidelijk vindbaar zijn en de site moest samenwerken met het Mindbody systeem. Dit systeem zorgt voor een soepele (les)administratie voor zowel de deelnemers als de studio.

PIEK ORIGINAL

Ooit van Piek Original gehoord? Dit zijn fijne yogabroeken in vrolijke prints, ze zitten heerlijk comfortabel en Mariken maakt helemaal ze zelf! De vrolijke prints en de heerlijke pasvorm in de taille en dat maakt deze Originals tot een succes. In de studio heeft ze diverse Originals liggen om te passen en natuurlijk mochten ze op de site niet ontbreken.

De kleuren die in de studio gebruikt zijn, komen terug in de site. Om de site verder vorm te geven ben ik een tijdje geleden langs gegaan om te fotograferen. Mariken had een aantal deelnemers bereid gevonden om een les te volgen terwijl ik zou fotograferen. Dat betekende dus actie, want saai zijn haar lessen zeker niet. Het is hard werken, maar altijd met een lach…

Mariken bedankt voor de geweldige samenwerking. Het resultaat is een studio & site die een statement maken. Zucht… “Hadden we maar zo’n studio met deze mindset dichter in de buurt!”

Ook toe aan een nieuwe site? Informeer naar de mogelijkheden..

Marian Waanders