Loader
 

Fotostudio Markelo

Het motto: ‘Samen sta je sterker’

Wij geloven in het motto ‘samen sta je sterker’, en werken daarom graag samen met onze klanten. Of het nu gaat om het fotograferen van mensen, dieren, architectuur, landschappen of evenementen, wij willen dat onze klanten de beste ervaring krijgen. Wij streven ernaar om onze klanten te begrijpen en samen te werken aan een unieke manier om woord te vertalen naar beeld.

Fotostudio Markelo

Onze studio is gehuisvest in het historische en industriële pand van de voormalige Cobercofabriek in Markelo, waar wij jarenlange ervaring voor het fotograferen hebben gebundeld onder de naam Fotostudio Markelo. Wij zijn Marian Waanders & Marjan Noteboom en onze passie voor fotografie is terug te zien in de manier waarop wij evenementen vastleggen en in opdracht fotograferen voor onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Onze passie: Fotografie

Fotografie is onze passie. Wij zijn fanatieke fotografen die jouw evenement op de gevoelige plaat vastleggen. Of het nu gaat om een sportevenement, culinair festival, cultureel evenement, concert of fair, wij staan vol enthousiasme met onze camera paraat. Wij willen dat de foto’s de beste momenten van het evenement vastleggen en de emotie en sfeer overbrengen op de kijker.

Bekijk & bestel foto’s

Ben je benieuwd naar de foto’s van jouw evenement? Klik dan op de datum van het evenement en open het album dat door Fotostudio Markelo is gemaakt. Hier kun je rustig de foto’s bekijken en de mooiste selecteren om te bestellen. De afdrukken worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd. Heb je speciale wensen of advies nodig? Bel of mail ons, we geven graag een persoonlijk advies.

Evenementenagenda

Organiseer je zelf binnenkort een evenement? Laat het ons weten, wellicht komen wij een prachtig beeldverslag van jullie evenement maken. Wil je weten op welke evenementen Fotostudio Markelo de komende tijd aanwezig zal zijn? Neem dan een kijkje in onze agenda.

Eigen foto’s professioneel af laten drukken

Heb je zelf foto’s gemaakt die je graag professioneel wilt laten afdrukken? Met onze Pro’s Choice ben je verzekerd van een professionele kwaliteit van je foto’s, kaarten en zelfs albums. Heb je van ons foto’s ontvangen in hoge resolutie via WeTransfer of op een USB-stick en wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Pro’s Choice is de professionele oplossing! Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload simpel je foto’s en bestel!

 

Pro’s Choice is dé oplossing!  Upload en bestel hier je foto’s (dit kunnen je eigen foto’s zijn of de bestanden die je van ons via WeTransfer hebt ontvangen).

 

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?