Loader
 

Projectfotografie

Wij weten als geen ander hoe wij het beste vastgoed fotografie kunnen realiseren. Wij houden van licht, ruimte en rechte, strakke en opgeruimde beelden. Foto’s die een impressie weergeven van het onroerend goed, zo optimaal mogelijk in beeld gebracht. Onze opdrachtgevers zijn onder andere projectontwikkelaars, makelaars en architecten. Voorbeelden van te fotograferen objecten zijn woningen, villa’s, landhuizen, landgoederen, buitenplaatsen, winkels, kantoorpanden, bedrijfslocaties, herenhuizen, hotels, restaurants, nieuwbouwprojecten, vakantiewoningen, bouwlocaties en -kavels.

Architectuur, meer dan een pand fotograferen

Als architect en fotograaf hebben we gemeenschappelijke interesses. We houden van lijnen, lichtval en balans in composities. Voor ons is architectuur meer dan zomaar een ontworpen gebouw. Daarom is het logisch dat het fotograferen van architectuur ook meer is dan alleen een gebouw fotograferen. Wij proberen het idee en verhaal van het ontwerp vast te leggen in een esthetische verantwoord beeld.

Vastgoed aantrekkelijk in beeld voor makelaars

Internet is tegenwoordig het voornaamste middel om woningen onder de aandacht te brengen. Maar hoe zorg je ervoor dat jullie portefeuille opvalt in het gigantische aanbod op huizensites zoals funda.nl? Geen enorm overtrokken groothoek beelden maar een aantrekkelijke weergave van de werkelijkheid wat de potentiële koper of huurder direct de juiste sfeer weergeeft. De hoeveelheid foto’s is afhankelijk van het object, omdat iedere woning verschillend is. Het aantal foto’s wordt bepaald tijdens de shoot en nabewerking. Wij vinden dat de reportage dát aantal foto’s moet omvatten, die voldoende laten zien. Maar tevens nieuwsgierig maakt naar meer, in de praktijk zullen dit er ca. 25 zijn.

Fotostyling voor het beste resultaat

Wij vinden fotostyling belangrijk om tot een goed beeld te komen. We geven daarom graag vooraf advies om de ruimtes voor te bereiden op de fotoreportage. Maar soms heeft het interieur een extra impuls nodig. Dan overleggen wij samen met de opdrachtgever wat er moet gebeuren om het interieur te verbeteren. In overleg kan de hulp worden ingeroepen van professionals op het gebied van interieur-styling. Deze stylisten geven dan onder andere advies over de accessoires, indeling, stoffering en wandbekleding. Soms wordt er besloten de woning eventueel aan te kleden met (ander) meubilair. Alles voor het best mogelijk eindresultaat.

 

Nieuwsgierig en op zoek naar extra informatie? Maak een afspraak om jullie wensen te bespreken.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?