Bedrijfsreportage

Promoot je BEDRIJF met een ‘BEDRIJFS REPORTAGE’

BEDRIJFSREPORTAGE

Wij zijn de fotograaf voor diverse bedrijven en wij doen dit graag en goed. Wij stellen onze fotografie in dienst van jouw bedrijf. Wij leveren onder andere architectuur en projectfotografie, bedrijfsreportages, people at work, productfoto’s, foldermateriaal en website content.

 

Laat jouw klanten zien wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en je medewerkers in hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf eerlijk, authentiek en sfeervol te promoten.

Producten die aantrekkelijk in beeld gebracht worden, verkopen beter. Onze foto’s worden in overleg met jou in een uniforme vormgeving gefotografeerd. Wij leveren onze productfoto’s zijn direct te gebruiken in folders, prijslijsten of in je webshop.

 

BEDRIJFREPORTAGE ALS ILLUSTRATIE BIJ EEN ARTIKEL

In opdracht fotograferen wij voor nieuwsbrieven, vakbladen, magazines en blogartikelen. De foto’s worden als ondersteuning van het artikel gebruikt. Wij overleggen graag met jou de mogelijkheden voor een optimale aansluiting bij de inhoud van het artikel.

Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media, het visitekaartjevan jouw bedrijf. Kies voor een uniforme opzet voor de profielfoto’s van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Denk hierbij aan kledingvoorschrift, fotolocatie en of de foto’s in kleur of zwart-wit gemaakt moeten worden. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website.

 

BENIEUWD NAAR ANDERE MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN?

Als bedrijf is je vraag meestal heel specifiek. Wij staan klaar om je verder te helpen met unieke oplossingen voor jullie vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen over de mogelijkheden en de tarieven.