Loader
 

Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage is een ruim begrip. Wij stellen ons graag in dienst van jouw bedrijf. Wij leveren onder andere architectuur- en Projectfotografie, bedrijfsreportages, people at work, productfoto’s, foldermateriaal en website content.

Laat zien waar je voor staat, waar ligt jullie kracht?

Laat je klanten zien wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en je medewerkers in hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf eerlijk, authentiek en sfeervol te promoten. Of laat ons jullie product(en) aantrekkelijk en functioneel in beeld brengen. Onze foto’s worden in overleg met jou in een uniforme vormgeving gefotografeerd.

Bedrijfsreportage als illustratie bij een artikel

In opdracht fotograferen wij voor nieuwsbrieven, vakbladen, magazines en blogartikelen. De foto’s worden als ondersteuning van het artikel gebruikt. Wij overleggen graag met jou de mogelijkheden voor een optimale aansluiting bij de inhoud van het artikel. Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media, het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies voor een uniforme opzet voor de zakelijke portretten (profielfoto’s) van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Denk hierbij aan kledingvoorschrift, fotolocatie en of de foto’s in kleur of zwart-wit gemaakt moeten worden. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website.

Hoe leveren wij de beelden af

Als bedrijf is je vraag meestal heel specifiek. Wij staan klaar om je verder te helpen met unieke oplossingen voor jullie vragen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen over de mogelijkheden en de tarieven. We leveren de foto’s in hoge resolutie en naar wens ook zo dat ze direct te gebruiken zijn in folders, prijslijsten of in je webshop. De normale levertermijn is ca. 2 weken na de shoot of zoals bij de opdracht afgesproken. Speciale wensen? Vraag mij naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?