Loader
 

Fotografie

Wij bij VerzinHet Fotografie zijn gek op fotograferen. Wij denken creatief- en in concepten op het gebied van fotografie. Wij fotograferen onder andere familieportretten, zakelijke portretten (social media), bedrijfsreportages, productshoots en van alles daartussenin.

 

We weten als geen ander hoe belangrijk dat eerste contact is. Je comfortabel en vertrouwd voelen voor de camera levert tenslotte een fijne samenwerking en de beste resultaten op. Wij willen jullie een goed gevoel bezorgen en een prachtig product leveren. Wij fotograferen zowel in de studio als op binnen- en buiten locaties. We weten wat we kunnen in elke situatie, en zetten dat naar onze hand. In overleg is er veel mogelijk, dus geef aan wat jullie wensen zijn.

Architectuurfotografie & Bedrijfsreportages

Laat jouw klanten zien wie jij bent en wat je kunt als bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, Projectfotografie, projecten, toepassingen, productieprocessen en jouw medewerkers en hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf te promoten. Natuurlijk leveren we ook maatwerk. Vaak zijn dit combinaties van diverse diensten of herhalende opdrachten. Ook werken we met een ‘strippenkaart‘ voor al onze diensten, dus ook voor fotografie. Zo blijven de kosten overzichtelijk en zijn jullie verzekerd van actueel beeldmateriaal.

Profielfoto’s, portretten & lifestyleshoots

Het laten maken van een portret is een bijzondere ervaring voor zowel jong en oud. Wij zorgen tijdens het fotograferen voor een prettige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij gaan voor een optimale ervaring en een verrassend resultaat. 

Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media, het visitekaartje van jouw bedrijf. Of ga voor een familie- of kinderportret. Speciaal voor jonge (aanstaande) gezinnen fotografeer ik onder de naam Newlife Photography

 

VerzinHet Fotografie behoudt zich het recht om foto’s te gebruiken voor de eigen website en social mediakanalen. Heb je dit liever niet, geef dat dan even aan.

Foto’s afdrukken

Eigen foto’s af laten drukken? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing! Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (NewLife Photography & VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?