Loader
 

(FAQ) Veelgestelde vragen

In onze FAQ vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Zit jullie vraag en antwoord niet in de FAQ? Stuur gerust een mail naar info@verzinhet.nl. Dan zal ik jullie vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Welke kleding kunnen jullie het beste dragen?

Trek vooral kleding aan waarin je je prettig voelt en pas op met trends. Het beste kunnen jullie de kleding op elkaar afstemmen. Dus allemaal een beetje in dezelfde (pastel)tinten. Pas wel op met (te) drukke prints of teksten op kleding. Dit kan enorm afleiden op de foto.

 

Misschien is het goed om de schoenen af te stemmen op het terrein. Hoge hakken in het gras is niet heel praktisch. Al kan het wel hele leuke situaties veroorzaken.

 

Laagjes is ook een goed idee, wanneer het buiten qua temperatuur wat frisser is. Zorg dat je het niet te koud krijgt. Denk aan een sjaal, vesten, mutsen, omslagdoeken en dergelijke. Zorg dat deze accessoires bijpassend bij de kleding zijn.

 

O ja, speciaal voor de heren: Zorg dat de telefoon niet in de broekzak zit…

Wat is een lifestyleshoot?

Hou je niet van poseren? Kies dan voor een lifestyleshoot. Ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving of op een leuke locatie. Er is aandacht voor ieder lid van het gezin. Dat is vertrouwd voor jullie en dat zie je terug in de foto’s.

Wat is een studioshoot?

Voor een studio fotoshoot wordt een set opgebouwd met achtergrond, studiolicht en props. De sfeer is heel anders. Maar in de studio kan ik alles naar mijn hand zetten. Voor kinderen is een studioshoot in het begin vaak wat onwennig. Daarom ga ik niet direct fotograferen, maar staat vertrouwd raken met de omgeving voorop.

Hoe reserveer je een fotoshoot?

Afhankelijk van de shoot wordt direct een datum gepland of een periode vrijgehouden. De reservering is definitief als de aanbetaling is voldaan. Dit is 50% van het totaalbedrag.

Hoe ontvang je de foto's?

De foto’s worden standaard afgeleverd via WeTransfer, een veelgebruikt online-bestandsoverdracht platform. Dit zijn op kwaliteit geselecteerde foto’s op groot formaat in hoge resolutie.

 

Als extra service worden alle fotoshoots online op deze site onder klant-login gepubliceerd. Inloggen kan alleen met het wachtwoord wat jullie van mij ontvangen. Hier vinden jullie een overzicht van de foto’s. Daarnaast is er een webshop, waar kwaliteitsafdrukken en -producten besteld kunnen worden.

Worden foto's online gezet?

Alle foto’s die je hier op mijn site ziet, zijn met toestemming van de betrokkenen geplaatst. Dit geld ook voor het delen van beelden op social media. De foto’s die onder de klanten-login geplaatst en dus niet zichtbaar voor iedereen. Kijk voor meer informatie over privacy naar onze privacy verklaring.

Hoe lang duurt een fotoshoot gemiddeld?

De meeste fotoshoots duren ongeveer 1 uur. Dit is afhankelijk van een paar zaken,  zoals het type shoot en aantal personen die gefotografeerd gaan worden. Soms lukt dit in een uurtje en soms duurt het iets langer.

 

Project- en vastgoedfotografie hebben we vaak een half uur tot een uur nodig. Vooral wanneer we het een en ander op de locatie moeten ‘stylen’

 

Bij newborn en babyshoots geldt een gemiddelde tijdsduur van 1,5 uur. Hier volgen we het tempo en ritme van jullie kleintje. Er is daarom ruim de tijd voor de verzorging, een knuffel of om tussendoor voeding te geven.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?