Loader
 

Webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign van eenvoudig te onderhouden websites en webshops. Bij ons draait het om de inhoud, vormgeving, techniek en online vindbaarheid.

Professioneel webdesign met goed vindbare content

Het is in deze tijd ondenkbaar om geen goede website te hebben. Je website of webshop is immers je online visitekaartje. Iedereen speurt via Google of Bing het web af. We zijn allemaal gericht op zoek naar diensten en producten van goede aanbieders.

 

  • Je wilt online vindbaar zijn
  • Als men klikt op je website of webshop, wil je de bezoekers graag op de site houden, toch?
  • Is je bestaande website hopeloos verouderd of ziet hij er niet meer uit?

 

Wij helpen je graag met functioneel webdesign, dat zowel visueel als tekstueel aantrekkelijk is. Relevante content is King. Wij zorgen ervoor dat je website online vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. En wat fijn is? Je kunt je website of webshop hierna makkelijk zelf onderhouden via een Content Management Systeem (CMS).

Functioneel webdesign voor een eerlijk prijs

In onze visie is elk bedrijf uniek. Hierbij hoort natuurlijk een passende presentatie van het bedrijf en diensten en/of producten. Wat zijn is je doelgroep? Welk segment wil je bedienen? Hoe wil je de behoeften van je klanten invullen met je website? Wil je beter gevonden worden? En meer gaan doen met Social Media?

Dit zijn belangrijke vragen. De antwoorden zijn de basis vormen van het functionele ontwerp, dat we vanuit een persoonlijk gesprek met je uitwerken. Vervolgens vertalen we dit in een technisch en visueel ontwerp, dat aansluit bij je bestaande of vernieuwde huisstijl.

Responsive design

De laatste jaren maken wij in principe alleen nog maar responsive ontwerpen. Het voordeel hiervan is, dat de site automatisch goed van formaat is op welke smartphone, tablet, PC, Mac, Smart-TV of andere device. De ontwikkelkosten blijven hierdoor beperkt. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat je site niet goed door de bezoekers te bekijken is.

Online vindbaar met SEO en SEA

Je site kan net zo mooi zijn en de inhoud wellicht nog beter. Maar als je niet gevonden wordt, sla je de plank mis. Daarom worden onze websites en webshops in de basis geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google of Bing.

Maar graag gaan wij nog een paar stappen verder binnen onze webdesigns. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization). Met de uitbreidingsoptie SEO-optimalisatie (Search Engine Optimization) wordt je inhoud zoals teksten, foto’s en video’s nog verder geoptimaliseerd. Hierdoor word je nog beter gevonden en wij leggen je ook persoonlijk uit hoe je toekomstige inhoud zelf ook makkelijk kunt optimaliseren.

Het kan verstandig zijn te gaan werken met SEA (Search Engine Advertising). Ofwel adverteren via Google Adwords. Wij kunnen je hierbij helpen met een gericht zoekwoordenonderzoek en het optimaliseren van de Adwords-campagnes. Hierdoor behaal je een maximaal resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eenvoudig zelf onderhouden met CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Hiermee ben je in staat om je site zelf eenvoudig zelf te kunnen wijzigen en uitbreiden. Wij helpen je graag goed op weg. Tijdens de bouw dragen wij onze kennis van WordPress, Woocommerce en PrestaShop CMS actief over. In de vorm van content-sessie met de klant, zodat jij en je collega’s gelijk zelf goed en actief aan de slag kunnen.

Wij zorgen ervoor, dat niet te complexe websites in relatief korte tijd ontwikkeld kunnen worden. Indien gewenst kunnen we je hierna verder ondersteunen. Bijvoorbeeld in de vorm van uitschrijven van content en blogs, in samenwerking met tekstschrijvers uit ons brede netwerk.

Wil je alvast meer informatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op om je vraag te beantwoorden…

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?