Loader
 

Kraamreportage

Willen jullie graag een blijvende herinnering aan de bijzondere eerste periode in het leven van jullie kindje? Houden jullie niet van geposeerde foto’s? Dan is een kraamreportage bij jullie thuis de perfecte oplossing! Persoonlijk, relaxed en vooral: uniek!

Ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving, waarbij er aandacht is voor ieder lid van het gezin. Thuis heb jullie alles voor je kindje bij de hand, dat is ontspannen voor jullie en je baby en dat zie je terug in de foto’s…

Voorbereiding

Een kraamreportage wordt ook wel een lifestylereportage genoemd. Deze reportage vindt plaats in de eerste weken na de geboorte, meestal tussen de 1e en 8e week. De kaartjes hangen nog in de kamer, de ooievaar staat in de tuin en er worden nog volop beschuit met muisjes gegeten. De reportage vindt thuis plaats. In overleg bepalen we wat de beste tijd is. Ik fotografeer een kraamreportage altijd met natuurlijk licht. De reportage wordt meestal gemaakt in de babykamer, slaapkamer en/of woonkamer. Het is prettig dat deze ruimtes een aangename temperatuur hebben en er opgeruimd uitziet. Voor het mooiste resultaat stem je de kleding op elkaar af, meestal werken pasteltinten hiervoor het beste. Drukke patroontjes raad ik meestal af.

Tijdens de shoot

Ik fotografeer zoveel mogelijk de situaties die zich in het dagelijks leven voordoen, zoals het knuffelen, interactie tussen ouders en broertjes & zusjes, slapen, voeden, het badje. Natuurlijk maak ik ook babyportretjes om mee te pronken. Jullie kunnen gewoon genieten van de fijne momenten die zich voordoen en relaxen. Je hoeft niets bijzonders te doen of te poseren.

Na de shoot

Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en/of zwart-wit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je een leporello of een album met door ons geselecteerde foto’s, deze zijn eventueel bij te bestellen. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag mij naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Tarieven?

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen of de mogelijkheden en de tarieven.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?