Loader
 

Fotobewerking en restauratie

Wij verzorgen fotobewerking en restauratie, retoucheren, restaureren en optimaliseren regelmatig beeldmateriaal. Dit doen wij op een professionele, creatieve en betaalbare manier. Je kunt hierbij denken aan prenten, posters, oude familiefoto’s, herinneringsportretten en nog veel meer. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en software. Daarmee kunnen wij je foto’s tot in detail perfectioneren tot het gewenste eindresultaat. Bewerkingen die wij vaak uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

 

  • Van meerdere afbeeldingen één afbeelding maken
  • Een portret maken uit een combinatiefoto
  • Van kleur naar zwart-witfoto
  • Een (zwart-wit) tekening maken van een foto
  • Een zwart-witfoto welke verkleurd is herstellen
  • Zwart-witfoto inkleuren
  • Neutrale of transparante achtergrond maken

Oude foto’s restaureren

Liggen er in een oude schoenendoos nog dierbare foto’s? Maar zijn deze foto’s er slecht aan toe? Zijn de ze vervaagd, zijn er vlekken, krassen en scheuren? Hoeken en randen zijn gerafeld of ingescheurd. Foto’s zijn vergeeld en vervaagd, misschien laat de bovenlaag al los? Laat ze restaureren en opnieuw afdrukken nu het nog kan!

Restaureren en fotobewerking gaan hand in hand. We kijken naar wat de foto nodig heeft. We proberen zoveel mogelijk te werken naar wat het ooit geweest moet zijn. Dit is een tijdrovend klusje en is echt maatwerk. We vragen dan ook graag naar achtergrondinformatie om een inschatting te maken wat de foto voor jullie belangrijk maakt. Daar baseren we dan onze bewerkingskeuzes op.

Nieuwe foto’s bewerken

Nieuwe foto’s worden vaak nabewerkt of geretoucheerd. Van kleine correcties aan kleur of scherpte tot het aanpassen van de compositie. Veel klanten laten hun portretfoto of selfie verbeteren voor hun social media profielfoto op Facebook of LinkedIn. Kies voor een simpele optimalisatie of ga voor een volledige nabewerking. Zoals een complete metamorfose zoals in bijvoorbeeld magazines en glossies.

Aanlevering beeldmateriaal en werkwijze voor de fotobewerking of restauratie

Bij voorkeur ontvangen wij graag de originele foto’s digitaal in een zo groot mogelijk (origineel) formaat. Je kunt oude foto’s zelf scannen, brengen of sturen via PostNL. Na ontvangst maken wij van de originele foto eerst een repro (reproductie) Voor een optimaal eindresultaat van een scan hebben we een scan met een minimale resolutie van 300DPI nodig. Hoe groter het bestand, hoe beter het eindresultaat! Digitale bestanden kunnen via ons eigen WeTransfer kanaal aangeleverd worden.

 

Stuur je de foto per post op, doe dit dan bij voorkeur in een verharde envelop en aangetekend. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van de foto tijdens de postverzending). Na het scannen sturen wij de foto per omgaande (indien gewenst aangetekend) retour. De kosten voor aangetekend verzenden zijn € 8,15 volgens het Postnl.nl tarief. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheden wat betreft je wensen en een prijsopgave.

Wat kost het?

Omdat iedere foto uniek is werken we met indicatieprijzen. Vooraf ontvang je altijd een prijsopgave. Bij meerdere te bewerken foto’s wordt een aantrekkelijke totaalprijs berekend. Het bewerken van de foto gebeurt in eigen beheer, voor het afdrukken of downloaden van de foto werken wij samen met een vaklab dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze digitale bestelomgeving is via een persoonlijke link met wachtwoord te bekijken. Je bepaalt zelf wie met deze gegevens de foto’s kan bekijken, downloaden of bestellen. Ben je overtuigd neem dan direct contact met ons op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Eigen oude foto’s na fotobewerking en restauratie af laten drukken op professionele kwaliteit

Eigen foto’s na de fotobewerking en restauratie af laten drukken van digitale bestanden? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing! Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.

 

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?