Loader
 

Over VerzinHet Fotografie

Hé hallo!

Mijn naam is Marian Waanders en woon samen met mijn man en onze dochter van 11 en zoontje van 5 jaar in Markelo, in het mooie Twente. Ik ben een geboren en getogen Entenaar, opgegroeid als jongste telg in een boerengezin van 2 meiden. Mijn liefde voor fotografie is daar al vroeg begonnen met het fotograferen van natuur, mens en dier in en rondom de boerderij.

 

In 2011 ben ik gestart als beeldmaker onder de naam VerzinHet Fotografie. Ik focus me op branding van ondernemers en het maken van portretten, jou op je mooist vastleggen is wat ik supergaaf vind om te doen. In een brandingshoot kan ik me uitleven op unieke beelden die inhoudelijk omgeving, karakter, inhoud  & betekenis combineren en communiceren wie je bent en waar jij voor staat.

 

Naast brandingshoots, houd ik mij ook bezig met webdesign, grafisch ontwerp. Met een lesbevoegdheid beeldende kunst en vormgeving op zak, werk ik af en toe als freelance docent/coach bij de Fotovakschool. Het is zo inspirerend om te werken met studenten van alle leeftijden en niveaus! Pluspunt is dat ik op de hoogte blijf van nieuwe trends en ontwikkelingen op gebied van fotografie. Daarnaast hou ik van interieurontwerp en vind ik het heerlijk om sfeervolle beelden te maken en mooie ruimtes vast te leggen.

Dupho (Dutch Photographers)

Als beeldmaker moet je je blijven ontwikkelen en geïnspireerd blijven. Daarom ben ik bij DuPho aangesloten. DuPho vertegenwoordigt Nederlandse fotografen en is de beroepsorganisatie van professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van afbeeldingen en ondersteunt fotografen op juridisch, commercieel en creatief gebied. Ze staan ​​voor verbinding, inspiratie en adviseren daar waar nodig. DuPho zet zich in om de status van professionele fotografen op commercieel, sociaal en cultureel gebied aanzienlijk te verbeteren.

En verder…

Zentangle – vliegvissen (zou ik weer eens mee moeten beginnen) – Stichting De Kaasfabriek Markelo – Maarkelsnieuws – ossehoornblazen – scanography – schilderen – putdekseltjes ‘tic’ – klussen – koken & bakken – fotograferen – bankhangen en tv kijken (heerlijk) – medisch wetenschappelijk fotograaf – yoga – muziek (heel belangrijk) – digital art – Netflix – lopen op blote voeten (zomer en winter) –  tradities – lezen (e-readerfan) – tuinieren – wandelen – Fotostudio Markelo – ketelkoken – bedrijfshulpverlener (BHV) – Infinitum Afscheidsfotografie

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.