Loader
 

Zwangerschapsfotografie

Wat geweldig, je wordt mama! Je hebt het vast al gemerkt… Dit is een bijzondere fase in je leven! Je lijf verandert, je buikje wordt boller en je voelt het nieuwe leven. Wij fotograferen graag deze verwachtingsvolle periode voor jullie. Een perfect begin van het babyalbum van jullie kindje… En natuurlijk zijn papa & eventuele broertjes en/of zusjes ook van harte welkom!

Voorbereiding voor zwangerschapsfotografie

Het beste moment om een zwangerschapsfotografie te plannen is ongeveer rond de 30-35 weken. Je hebt dan een mooie ronde buik en voelt je nog fit genoeg om te poseren. Reserveren kan natuurlijk eerder, maar de meeste reserveringen ontvang ik meestal tussen de 20ste en 30ste week van een zwangerschap. Het boeken van een zwangerschapsreportage kan via het contactformulier of bel mij voor beschikbaarheid. Vermeld in ieder geval de uitgerekende datum en geef enkele voorkeursdata aan voor de fotoshoot. De reservering is definitief, zodra de aanbetaling gedaan is. We hebben vooraf nog even contact over de voorbereiding op de shoot, welke kleding je het beste kunt dragen of meenemen. Natuurlijk hoor ik ook graag of je nog specifieke wensen hebt.

Tijdens de shoot

We spreken af in de studio of op locatie. Heb je zelf leuke voorbeelden gezien/verzameld? Dan bespreken we dit van tevoren om te kijken hoe we dit uit kunnen voeren. Tijdens de shoot bepaal je zelf wat je wel en niet wilt laten zien. Een blote buik ziet er natuurlijk prachtig uit, maar kleding die goed aftekent, zoals een strak shirt of een jurk kunnen ook erg mooie resultaten geven. Het gaat erom dat je je prettig voelt bij wat je draagt en wat je doet. Niets is verplicht. Afhankelijk van het gekozen zwangerschapsfotografie pakket duurt een shoot 45 tot 60 minuten. Er is voldoende tijd om bijvoorbeeld van kleding te wisselen.

Na de shoot

Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en/of zwart-wit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Afhankelijk van het gekozen pakket zwangerschapsfotografie ontvang je een leporello (harmonicaboekje) of een album met door ons geselecteerde foto’s, deze zijn eventueel bij te bestellen. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Deel je inloggegevens met vrienden en familie, zodat zij ook de foto’s makkelijk kunnen bekijken. Speciale wensen? Vraag mij naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Tarieven

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen over zwangerschapsfotografie of de mogelijkheden en de tarieven.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?