Loader
 

Zakelijk portret

We weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is en dit begint al bij een zakelijke portret. We maken ons er allemaal ‘schuldig’ aan, door social mediasites zoals LinkedIn hebben we iemands foto vaak allang gezien, nog voordat we de persoon in werkelijkheid ontmoeten. Onze mening wordt dus al gevormd, voordat we iemand in persoon ontmoeten. Reden temeer om ervoor te zorgen, dat die eerste indruk online uitstraalt wie jij bent en waar jij voor staat. Een professioneel zakelijk portret maakt het verschil!

Een goed portret maakt het verschil

Een zakelijk portret is ontzettend belangrijk. Met de eerste indruk vormen we direct een oordeel over mensen. Wij zorgen ervoor dat deze indruk gebaseerd wordt op een zo optimaal mogelijk beeld van jouw persoonlijkheid. Met een goed portret val je op en wek je vertrouwen, dat is doel van een zakelijk portret. Als het gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen.

Daar hoef je geen model voor te zijn

Wij zijn allemaal uniek en daar mogen we trots op zijn! Bij het maken van een zakelijk portret letten we juist op die markante trekken van je karakter en stellen we je op je gemak tijdens het poseren. We coachen je naar het beste resultaat voor een professioneel zakelijke portretfoto, waarin je jezelf herkent en professionaliteit uitstraalt die jij voor ogen hebt. Gun je potentiële klanten de beste mogelijke eerste indruk van jezelf.

 

Wij benadrukken beste kant van je uitstraling en karakter. We gebruiken hiervoor zowel studiobelichting als natuurlijk licht op de (bedrijfs)locatie. In overleg bepalen we samen het doel en richting van het te maken zakelijke portret en daar hoef je geen ervaren model voor te zijn. Wij gaan tot het uiterste om jouw wensen en onze fotografie-stijl te verweven tot een authentieke portret die echt opvalt.

Kledingadvies

  • Draag kleding waar jij je prettig in voelt en blijf dicht bij je eigen stijl
  • Kies voor kleding die je naar een eerste kennismaking met een potentiële klant zou kunnen dragen
  • Vermijd wit, dit maakt bleek in het gezicht. Een wit top onder een donker jasje of pastelkleuren kunnen prima
  • Kijk uit met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier voorbeelden van
  • Let op met felle (fluoriserende) kleuren, het resultaat op beeld vaak niet mooi
  • Vermijd teksten op de kleding

Hoe leveren wij de beelden af

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen of  de mogelijkheden en de tarieven. We leveren de foto’s in hoge resolutie en naar wens ook zo dat ze direct te gebruiken zijn bij publicaties, social media of website. De normale levertermijn is ca. 2 weken na de shoot of zoals bij de opdracht afgesproken. Speciale wensen? Er is natuurlijk veel mogelijk en we denken graag mee om een passend zakelijk portret te maken voor het beoogde doel.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?