Loader
 

Zakelijk portret

Zakelijke portretten worden binnen enkele seconden beoordeeld worden door onze meedogenloze karakters en de basis legt voor een eerste indruk. Een indruk die je geen tweede keer kan maken… Met een goed zakelijk portret maak je verschil!

Een goed portret maakt het verschil

Een goed zakelijk portret is ontzettend belangrijk. Met de eerste indruk vormen we direct een oordeel over mensen. Wij zorgen ervoor dat deze indruk gebaseerd wordt op een zo optimaal mogelijk beeld van jouw authentieke persoonlijkheid. Met een goed portret val je op en wek je vertrouwen, dat is doel van een zakelijk portret. Als gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen.

Daar hoef je geen model voor te zijn

Ieder mens is uniek en door op persoonlijke elementen te focussen, maken wij foto’s die authenticiteit uitdragen. Een portret waarin jijzelf gelooft en dat ook uitstraalt. Daar hoef je geen model voor te zijn! Tijdens de fotosessie gaan we voor een ontspannen sfeer, waarin jij je op je gemakt kunt voelen. Alleen dan ontstaan er portretten die werkelijk contact maken met de kijker.

 

Wij benadrukken de meest toegankelijke, integere en aantrekkelijkste kant van iemands uitstraling. Dit doen wij door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van studiobelichting of natuurlijk licht op locatie. In overleg bepalen we het doel en richting van het te maken portret. Zo komen we samen tot de pure portretten die opvallen. Deze portretten maken we in de studio of op locatie, afhankelijk van de wensen. Het is voor ons een de ultieme uitdaging om te komen tot het best mogelijke portret, rekening houdend met iemands ervaring en doelstellingen en voorkomen we lopendebandwerk.

Kledingadvies

  • Wat draag je als je klanten ontmoet? Wees representatief voor je bedrijf, maar blijf wel dichtbij jezelf.
  • Vermijd wit, dit maakt bleek in het gezicht. Een wit overhemd onder een donker jasje en pastelkleuren kunnen prima.
  • Vermijd schreeuwende kleuren met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier de duidelijkste voorbeelden van.
  • Vermijd teksten op de kleding.

Hoe leveren wij de beelden af

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen of  de mogelijkheden en de tarieven. We leveren de foto’s in hoge resolutie en naar wens ook zo dat ze direct te gebruiken zijn bij publicaties, social media of website. De normale levertermijn is ca. 2 weken na de shoot of zoals bij de opdracht afgesproken. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.