Loader
 

Newlife Photography

Onder de naam Newlife Photography, fotografeer ik het jonge en aanstaande gezinnen. Ik fotografeer al veel langer en altijd met veel plezier. Fotograferen in de studio vind ik uitdagend. Op locatie heb ik weer te maken met andere uitdagingen. En dat maakt het een feestje om gezinnen en kinderen te fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan kinder- en familieportretten onder andere zwangerschapsfotografie, geboortefotografie, kraamreportagenewborn en de cakesmash shoot.

Geboortefotografie

Als geboortefotograaf fotografeer ik voor jullie de emotionele en bijzondere momenten. Voor, tijdens en na de bevalling leg ik vast wat we vooraf besproken heb. Uiteraard met gevoel voor sfeer, emotie en schoonheid van de intensiteit van het moment. De intentie is dat jullie je kunnen concentreren op elkaar. Als geboortefotograaf ben ik professioneel, respectvol en rustig. Ik ben er, maar ook weer niet. Want dit is jullie moment.

Studio- en lifestyle reportages

Bij een lifestyle-reportage leggen we de momenten vast die ertoe doen. Dit gaat op een natuurlijke en ongedwongen manier. Eigenlijk wordt er niet of nauwelijks geregisseerd. We werken dan met de omstandigheden die er zijn. In de studio is dat net even anders. Daar hebben we alles in de hand en dat contrast maakt het nu net zo leuk. En wat heeft jou voorkeur?

 

Nieuwsgierig naar de verhalen achter de foto’s? Lees dan verder in mijn blog of op instagram. Ik deel graag mijn inspiratie, ervaringen, persoonlijke verhalen en tips & tricks met jullie. Alles wordt door mijzelf geschreven en eventueel aangevuld met ervaringen van ouders waarvoor ik foto’s heb mogen maken. Wil je meer meer over mij persoonlijk weten? Kijk lees dan verder op de pagina over mij of neem een kijkje in mijn portfolio…

Meer weten over Newlife Photography?

Laat je inspireren, en ontdek de mogelijkheden. Mochten er vragen zijn of hebben jullie speciale wensen? Laat me dit dan weten via het contactformulier of bel.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?