Loader
 

Links

Op deze pagina vindt je een aantal handige relevante links met verwijzingen naar pagina’s op internet die achtergrondinformatie geven over onze samenwerkingsverbanden en partnerships.

DuPho is de beroepsorganisatie voor vakfotografen in Nederland en VerzinHet is hier al een aantal jaren bij aangesloten. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.
Met regelmaat werk ik als docent fotografie op de Fotovakschool, vestiging Apeldoorn. De Fotovakschool biedt een inspirerende, kleinschalige omgeving met bevlogen professionals als docent. Studenten aan de Fotovakschool zijn trots op hun school en ervaren de goede begeleiding en persoonlijke aandacht als groot pluspunt.
Vakschool voor de verbeelding. In het onderwijs gaat het Cibap uit van de beroepspraktijk, waarin je kun versnellen, verdiepen en verbreden. Een prachtige opleiding waar ik voor VerzinHet als freelance docent af en toe lessen verzorg.
Als opgeleid docent Beeldende Kunst en vormgeving heb ik mij aangesloten bij CRKBO. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.
Op de locatie van de oude Melkfabriek wordt een nieuw plein en multifunctioneel gebouw gerealiseerd. Voor de stichting De Kaasfabriek Markelo ben ik verantwoordelijk voor evenementen en activiteiten. Het plein zal medio 2017 gereed zijn. Het gebouw zal in het najaar van 2018 in gebruik genomen kunnen worden.
Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Voor Infinitum Afscheidsfotografie ben ik de tweede fotograaf, om continuïteit te bieden. Daarnaast bewerk ik reeds bestaande foto’s en optimaliseer deze voor tijdens de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.
Met NewLife Photography richt ik me speciaal op jonge (aanstaande) gezinnen, omdat hier mijn hart ligt. Deze fase in het leven is zo bijzonder en gaat in een rap tempo aan ons voorbij. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om tastbare herinneringen te creëren voor de toekomst. Herinneringen die dierbaar zijn en worden, zeker naar mate we ouder worden.
Wat een leuk concept is dit toch, fotoshoot tussen de koeien! Als huisfotograaf voor de Twentse Boerin ben ik regelmatig te vinden in de wei of stal. Maar ook voor kinderfeestjes kom ik graag op de boerderij.
Marjan Noteboom is mijn collega fotograaf in Markelo en back-up voor VerzinHet Fotografie en NewLife Photography. Voor haar ben ik back-up voor Infinitum Afscheidsfotografie. Samen vormen wij Fotostudio Markelo en leggen wij diverse evenementen in Markelo vast. Ons motto: “Samen sta je sterker!”
VerzinHet Fotografie en Fotografie Marjan Noteboom vormen samen Fotostudio Markelo. Onder deze naam organiseren we, workshops, acties en zijn we aanwezig bij evenementen in Markelo.
Maarkelsnieuws is de lokale nieuwssite voor Markelo. Wij zorgen met regelmaat voor passend beeldmateriaal voor nieuwsberichten.
De International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP) is opgericht om aanstaande ouders te helpen die op zoek zijn naar een professionele geboortefotograaf in hun omgeving. IAPBP heeft meer dan 1.200 leden in 42 landen en we groeien dagelijks. Onze focus ligt op het bieden proffessionele fotografen voor voor aanstaande ouders, die het geboorteproces begrijpen en dit respectvol en verantwoord in beeld brengen.
Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.