Loader
 

Links

Op deze pagina vindt je een aantal handige relevante links met verwijzingen naar pagina’s op internet die achtergrondinformatie geven over onze samenwerkingsverbanden en partnerships.

Links %verzinhet fotografie%
DuPho is de beroepsorganisatie voor vakfotografen in Nederland en VerzinHet is hier al een aantal jaren bij aangesloten. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.
Links %verzinhet fotografie%
Met regelmaat werk ik als docent fotografie op de Fotovakschool, vestiging Apeldoorn. De Fotovakschool biedt een inspirerende, kleinschalige omgeving met bevlogen professionals als docent. Studenten aan de Fotovakschool zijn trots op hun school en ervaren de goede begeleiding en persoonlijke aandacht als groot pluspunt.
Links %verzinhet fotografie%
Als opgeleid docent Beeldende Kunst en vormgeving heb ik mij aangesloten bij CRKBO. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.
Links %verzinhet fotografie%
Maarkelsnieuws is de lokale nieuwssite voor Markelo. Wij zorgen met regelmaat voor passend beeldmateriaal voor nieuwsberichten.
Links %verzinhet fotografie%
VerzinHet Fotografie en Fotografie Marjan Noteboom vormen samen Fotostudio Markelo. Onder deze naam organiseren we, workshops, acties en zijn we aanwezig bij evenementen in Markelo.

Fotostudio Markelo heeft zich in 2019 officieel gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw De Kaasfabriek Markelo aan de Grotestraat 2 in Markelo. In het authentieke pand heeft Fotostudio Markelo de beschikking over een ruime studioruimte met uitgebreide mogelijkheden.

Van industrieel getinte foto’s tot moderne fotografietechnieken… de vakfotografen gaan graag de uitdaging aan om de perfecte plaat voor jullie vast te leggen.

Links %verzinhet fotografie%
Op de locatie van de oude Melkfabriek wordt een nieuw plein en multifunctioneel gebouw gerealiseerd. Voor de stichting De Kaasfabriek Markelo ben ik verantwoordelijk voor evenementen en activiteiten. Het plein zal medio 2017 gereed zijn. Het gebouw zal in het najaar van 2018 in gebruik genomen kunnen worden.
Links %verzinhet fotografie%
Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Voor Infinitum Afscheidsfotografie ben ik de tweede fotograaf, om continuïteit te bieden. Daarnaast bewerk ik reeds bestaande foto’s en optimaliseer deze voor tijdens de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.
Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?