Loader
 

Onze diensten

VerzinHet levert de diensten fotografie, webdesign & grafische vormgeving. Voor een mooie vormgeving van jouw website of huisstijl heb je een logische manier van informatievoorziening, goede beelden en graphics nodig. Helaas zijn deze niet niet altijd overzichtelijk en beeldmateriaal niet altijd beschikbaar of voldoen ze gewoon niet aan de gewenste jou kwaliteitseisen. Als bedrijf wil je snel kunnen schakelen en wij begrijpen dit.

Doordat wij breed inzetbaar zijn, is afstemming tussen externe partijen overbodig. En dat is lekker makkelijk. Wij hebben daardoor korte communicatielijnen. Als opdrachtgever proberen we de zorg uit handen te nemen. Belangrijker is dat wij hierdoor samen met jou, zeer doelgericht naar het best mogelijke eindresultaat werken. Kwaliteit wordt betaalbaar.

Cursussen & workshops

Wij geven cursussen, van basisfotografie tot specialisaties, zoals landschap- portret-, marcofotografie, lightpainting en smartphone fotografie. Naast fotografie-gerelateerde cursussen bieden cursussen aan op het gebied van website contentmanagement, softwaretraining in Adobe Photoshop en Lightroom. Wij geloven in theoretisch inzicht en uitvoeren in de praktijk. Leer snel, veel betere beelden maken of leer je foto’s bewerken en albums maken. We hebben een geschikte cursuslocatie, maar geven ook workshops/cursussen op (bedrijfs)locatie. Wij werken met kleine groepen waardoor er voldoende ruimte is voor de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding.

Schoolprojecten & lezingen over fotografie

Voor scholen hebben we verschillende schoolprojecten opgezet. Informeer eens naar onze mogelijkheden van een project op maat die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen en de actuele lesstof. Daarnaast geven we regelmatig lezingen bij bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen over fotografie gerelateerde onderwerpen zoals beeldcommunicatie of beeldtaal.

Lees meer over onze specifieke diensten

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?