Diensten

onze ‘DIENSTEN’ fotografie, webdesign of cursus?

DIENSTEN VOOR BEDRIJVEN

VerzinHet levert de diensten fotografiewebdesign & grafische vormgeving. Voor een mooie vormgeving van jouw huisstijl of website heb je goede beelden en graphics nodig. Helaas zijn deze niet altijd beschikbaar of voldoen ze gewoon niet aan de gewenste jou kwaliteitseisen. Als bedrijf wil je snel kunnen schakelen en wij begrijpen dit.

Doordat wij breed inzetbaar zijn, is afstemming tussen externe partijen overbodig. En dat is lekker makkelijk. Wij hebben daardoor korte communicatielijnen. Als opdrachtgever proberen we je zorgen uit handen te nemen.

Nog belangrijker is dat wij hierdoor samen met jou, zeer doelgericht naar het best mogelijke eindresultaat werken. Kwaliteit wordt betaalbaar.

Wij geven cursussen, van basisfotografie tot specialisaties, zoals landschap- portret-, marcofotografie en lightpainting. Naast fotografie-gerelateerde cursussen bieden cursussen aan op het gebied van website contentmanagement, softwaretraining in Adobe Photoshop en Lightroom.

Wij geloven in theoretisch inzicht en uitvoeren in de praktijk. Leer snel, veel betere beelden maken of leer je foto’s bewerken en albums maken. We hebben een geschikte cursuslocatie, maar geven ook workshops/cursussen op (bedrijfs)locatie.

Wij werken met kleine groepen waardoor er voldoende ruimte is voor de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding.

SCHOOLPROJECTEN & LEZINGEN OVER FOTOGRAFIE

Voor scholen hebben we verschillende schoolprojecten opgezet. Informeer eens naar onze mogelijkheden van een project op maat die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen en de actuele lesstof. Daarnaast geven we regelmatig lezingen bij bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen over fotografie gerelateerde onderwerpen zoals beeldcommunicatie of beeldtaal.