Loader
 

Tarieven VerzinHet Fotografie

Vinden jullie het ook prettig om een indicatie van de kosten te hebben, zonder dat je hiervoor meteen een offerte moet aanvragen? Om hieraan tegemoet te komen hebben we ons best gedaan om onze belangrijkste tarieven te vermelden op gebied van fotografie, webdesign en vormgeving. De tarieven zijn indicatief en exclusief eventuele reis- en locatiekosten e.d. Heb je specifieke vragen? Wij helpen je graag aan een passend antwoord.

Voor particulieren (prijzen incl. BTW)

 • Portretfotografie, in de studio of op locatie

  Individueel, social media en voor families in diverse samenstellingen. Nabestellen van de foto's kan onder klant-login, beveiligd met een wachtwoord. Prijs per foto v.a. € 4,00

  € 95,00
 • Meerprijs voor het ontvangen van alle foto's van de portretsessie

  Ontvang alle foto's in hoge resolutie digitaal, verstuurd via WeTransfer

  € 100,00
 • Social Media portret (profielfoto), in de studio of op locatie

  Portret diverse poses, eventueel met kledingwissels. Inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie via WeTransfer

  € 125,00
 • Fotobewerking of restauratie

  Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 50,00 en € 100,00 per foto. Foto's worden in hoge resolutie verstuurd per WeTransfer

  v.a. € 32,50
 • Fotoreportage feest/jubileum

  Bij een speciaal feest of jubileum hoort een prachtig fotoreportage. Wij fotograferen vanaf het begin van het feest de aanwezigen, bijzondere momenten en een impressie van de sfeer. De foto's worden aangeboden via WeTransfer of op USB. De reportage is uit te breiden met een portretsessie

  € 200,00
 • Portretsessie in combinatie met fotoreportage feest/jubileum

  Portretsessie in combinatie met de fotoreportage feest/jubileum voorafgaand aan het feest. Inclusief foto's op hoge resolutie.

  € 250,00
 • Kraamreportage

  Kraamreportage van ca. 2 uur, ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving, waarbij er aandacht is voor ieder lid van het gezin. Inclusief foto's op hoge resolutie.

  €225,00
 • ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

  Smaakvolle foto's van jou en je mooie buik als trotse aanstaande moeder. Dit kan in de studio of op locatie, deze reportage is inclusief foto's op hoge resolutie.

  €225,00

Medische fotografie (prijzen excl. BTW)

 • Letselschade

  Medische fotosessie van letselschade op grijs, blauw of groene achtergrond. Foto's worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie en kunnen ingezet worden als ondersteuning voor een claim. Kosten per sessie.

  € 75,-
 • Medische fotografie op locatie

  Medische fotosessie op gewenste locatie zoals de huisarts, verzorgingshuis, thuis. Met een grijs, blauw of groene achtergrond. Foto's worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie. Kosten per sessie.

  € 125,-

Foto’s bestellen

Eigen foto’s af laten drukken? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing! Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.

 

Zakelijke tarieven (prijzen excl. BTW)

 • Strippenkaart S, 5 uur

  Voor (project)fotografie of bijvoorbeeld updaten en klein onderhoud aan websites, webpagina’s aanpassen of toevoegen, digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjes, digitaal briefpapier instellen.

  € 375,-
 • Strippenkaart M, 10 uur

  € 675,-
 • Websites

  Wij zijn gespecialiseerd in webdesign van eenvoudig te onderhouden websites en webshops. Bij ons draait het om de inhoud, vormgeving, techniek en goede online vindbaarheid. Wij helpen je graag met functioneel webdesign, dat zowel visueel als tekstueel aantrekkelijk is.

  v.a. € 1.750,-
 • Vastgoed fotografie (makelaar)

  Voor professionele binnen- en buitenopnames van woningen t.b.v. verkoop. Binnen 2 werkdagen worden de foto's per WeTransfer aangeleverd.

  € 100,-
 • Bedrijfsreportage

  Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en jouw medewerkers en hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf te promoten.

  v.a. € 300,-
 • Social media portretten voor bedrijven tot 15 werknemers

  Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media. Kies voor een uniforme opzet voor de profielfoto’s van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website. (ca. 1 uur)

  € 350,-
 • Social media portretten voor bedrijven 16-50 werknemers

  Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media. Kies voor een uniforme opzet voor de profielfoto’s van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website. (Ca. 2 uur)

  € 595,-
 • Social media portretten voor bedrijven met meer dan 50 werknemers, prijs op aanvraag

  ...
 • Overige diensten

  Wij maken maatwerk in fotografie, webdesign en fotografie. Afhankelijk van jullie wensen en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden wordt ’van te voren’ een prijs bepaald. Bij akkoord kunnen we aan de slag.

  ...
Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?