Loader
 

Cake Smash shoot

Baby’s worden groot en wat gaat dat snel! Een prachtige manier om jullie kleintjes eerste (of tweede) verjaardag te vieren is een Cake Smash shoot. De Cake Smash shoot is een kliederboel, maar super grappig. Jullie kleintje zal het fantastisch vinden en dat zie je terug in een prachtige en originele fotoserie!

Voorbereiding

Willen jullie de foto’s gebruiken voor op een verjaardagstaart of de verjaardagsuitnodigingen? Zorg dan dat je de afspraak op tijd doorgeeft, bij voorkeur uiterlijk 3 weken voor de verjaardag. Voor het maken van die mooie taart hebben we eventjes tijd nodig, ik reken op ongeveer een week. De taart wordt gemaakt door een lokale bakker en de kleuren worden in overleg met jou bepaald. Je kunt kiezen voor een grote cupcake of een bolcake model. De taart wordt op de afgesproken datum afgeleverd bij mijn studio.

 

Een leuk idee is om zelf kleding en eventuele leuke persoonlijke accessoires mee te nemen. Zo worden het unieke foto’s afgestemd op jullie wensen. Denk hierbij aan tuinbroekjes, petjes, haarbandjes, tutu, tasjes, popjes, autootje, knuffel enz.

Tijdens de shoot

Ik zorg er natuurlijk voor dat de set ingericht is, zodat de jarige Job direct kan wennen aan de omgeving en er niet nog ‘gerommeld’ moet worden. Eerst maken we een serie ‘voor’ foto’s waarna pas de echte pret begint… Tijdens de shoot het is mogelijk om kleine kledingwissels te doen. Na de shoot is het mogelijk om jullie kleintje en eventueel jezelf te verschonen, zodat jullie weer fris naar huis kunnen. Wij nemen met plezier het opruimen van de studio voor onze rekening…

Na de shoot

Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en/of zwart-wit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Als je de foto voor een verjaardagskaartje wilt gebruiken, maken we hier tijdens de shoot duidelijke afspraken over, zodat ze tijdig verstuurd kunnen worden.

 

Je ontvangt een leporello met door ons geselecteerde foto’s, deze zijn eventueel bij te bestellen. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag mij naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?