Strippenkaart

Een ‘strippenkaart’ iets voor jou?

Je bent ondernemer en je bent altijd druk. Want naast ondernemer ben je ook personeelsmanager, ben je verantwoordelijk voor je administratie en heb je naast een werkend bestaan ook een druk privéleven. Sommige dingen lijken heel simpel, maar kosten veel tijd om uit te zoeken.

Bijvoorbeeld je website updaten of je huisstijl aan te passen. Je kunt dit zelf uitzoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarom hebben wij nu de strippenkaart, want samen sta je sterk(er)!

Wat is het?

Verzinhet Fotografie biedt praktische ondersteuning op het gebied van fotografie, webdesign en grafische vormgeving, door middel van een strippenkaart. Met deze kaart koop je uren in die je op elk gewenst moment in kunt zetten. Je hebt de keuze uit 2 kaarten die je vooraf betaalt:  Small 5 uur of Medium 10 uur. De kaart is onbeperkt geldig, simpel en duidelijk.

Maak gebruik van een ondersteuningsmoment met onze strippenkaart, want samen sta je sterk(er)!

Hoe werkt het?

Jij geeft aan wat je zelf kunt doen en wat je aan Verzinhet Fotografie wilt uitbesteden. Uiteraard is in overleg van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan updaten en klein onderhoud aan websites, webpagina’s aanpassen of toevoegen, digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjes, digitaal briefpapier instellen.

Wij houden bij hoeveel uur je nog tegoed hebt. Zodra wij werkzaamheden uitgevoerd hebben ontvang je een overzicht van de verbruikte tijd en het openstaande uren-tegoed. Is het tegoed (bijna) op? Vul dan de strippenkaart eenvoudig aan door een nieuwe strippenkaart aan te vragen.

Kosten

Als ondernemer ben je prijsbewust. Wat gaat dit me kosten? Dat is vast jouw eerste vraag.

  • Small 5 uur € 275,-
  • Medium 10 uur € 450,-

 

Voor eenmalige ondersteuning kun je op basis van uurtarief inkopen. Vaker gebruik maken van ondersteuning? Dan is de strippenkaart voordeliger.

Belangrijkste kenmerken

  • Uren inzetten wanneer het jou uitkomt
  • Budgetzekerheid
  • Te gebruiken voor al onze diensten
  • Flexibel
  • Onbeperkt geldig
  • *Niet overdraagbaar
  • *Niet inwisselbaar tegen geld

Vraag nu de strippenkaart aan

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer weten over onze werkwijze? Bel of mail ons.