Strippenkaart

onze ‘STRIPPENKAART’ iets voor JOU?

GA VOOR EEN STRIPPENKAART

Je bent een ondernemer en eigenlijk altijd bezig. Want naast ondernemer ben je ook personeelsmanager, je bent verantwoordelijk voor de administratie en hebt naast een werkend bestaan ook een druk privéleven. Je moet vooral doen waarin je goed bent en je waarmee je je geld verdient. Sommige bijkomstige werkzaamheden lijken vrij simpel, maar kosten veel tijd om uit te zoeken.

 

Bijvoorbeeld fotografie van uitgevoerde werkzaamheden en projecten of het vastleggen van evenementen, je website updaten of huisstijl aanpassen. Je kunt dit zelf uitzoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarom hebben wij nu de strippenkaart, want samen sta je sterk(er)!

WAT IS HET?

Verzinhet Fotografie biedt praktische ondersteuning op het gebied  van fotografiewebdesign en grafische vormgeving, door middel van strippenkaarten. Met zo’n kaart koop je uren in die je op elk gewenst moment in kunt zetten. De kaart is onbeperkt geldig. Simpel en duidelijk dus.

HOE WERKT HET?

Jij geeft aan wat je zelf kunt doen en wat je aan Verzinhet Fotografie wilt uitbesteden. Uiteraard is in overleg van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan projectfotografie, fotograferen van events, social media portretten en foodfotografie. Of denk aan updaten en klein onderhoud aan websites, webpagina’s aanpassen of toevoegen, digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjesdigitaal briefpapier instellen in Microsoft Word.

 

Wij houden bij hoeveel uur je nog tegoed hebt. Zodra wij werkzaamheden uitgevoerd hebben, ontvang je van ons een overzicht. Hierin vind je een overzicht van de verbruikte tijd en het openstaande uren-tegoed. Is het tegoed (bijna) op? Vul dan de strippenkaart eenvoudig aan, door een nieuwe strippenkaart aan te vragen voor 5 of 10 uur.

WAT KOST HET?

Als ondernemer ben je prijsbewust. Wat gaat me dit kosten? Dat is vast jouw eerste vraag.

– Strippenkaart S         5 uur €   375,- excl. BTW
– Strippenkaart M      10 uur €   625,- excl. BTW
– Strippenkaart L      20 uur €  1200,- excl. BTW
– Strippenkaart XL   40 uur €  2200,- excl. BTW

 

Voor eenmalige ondersteuning kun je het beste op basis van het uurtarief van € 80,- excl. per uur inkopen. Wil je vaker gebruik maken van ondersteuning? Dan is de strippenkaart uiteraard voordeliger.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

– Uren inzetten wanneer het jou uitkomt
– Budgetzekerheid (vooraf betalen)
– Te gebruiken voor fotografiediensten
– Flexibel inzetbaar
– Onbeperkt geldig
– *Niet overdraagbaar
– *Niet inwisselbaar tegen geld