Loader
extra-openingstijden-open-zaterdag-fotostudio-verzinhet-fotografie

Zaterdagochtend open

Heb je een drukke werkweek en lukt het je niet om langs te komen voor pasfoto’s of wil je gewoon graag in het weekend een fotoshoot plannen? Goed nieuws! Speciaal voor jou hebben we extra openingstijden op de eerste zaterdag van de maand bij Fotostudio Markelo!

Extra openingstijden

Op de eerste zaterdagochtend van de maand openen wij onze deuren van 9:00 tot 13:00 uur, zodat je alle tijd hebt om langs te komen. Of je nu nieuwsgierig bent naar onze studio, vrijblijvend informatie wilt over een fotoshoot in de studio of op locatie, of gewoon even binnen wilt lopen om te ontdekken wat we te bieden hebben, je bent van harte welkom.

Heb je snel pasfoto’s nodig of wil je online je rijbewijs verlengen? Geen probleem! We maken zonder afspraak pasfoto’s en regelen moeiteloos de verlenging van je rijbewijs. Ontdek onze prachtige kalenders met eigen foto’s en designs. Of je nu een kalender voor het nieuwe jaar zoekt of een origineel cadeau wilt geven, onze verjaardagskalender is een perfecte keuze. Naast onze fotografie-diensten en kalenders hebben we ook een uitgebreid assortiment wenskaarten en een klein assortiment fotolijsten. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte fotoshoot, pasfoto’s, of kalender te regelen. Tot snel bij Fotostudio Markelo op de eerste zaterdag van de maand!

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

06 jul 2024

Tijd

09:00 - 13:00

Locatie

Fotostudio Markelo
Grotestraat 2, 7475 AX Markelo
QR code
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?