Bedrijfsreportages

Bedrijfsreportage

Wij zijn de fotograaf voor diverse bedrijven en wij doen dit graag en goed. Wij stellen onze fotografie graag in dienst van jouw bedrijf. Wij leveren onder andere architectuur-, bedrijfsreportages, [email protected], webshop- en foldermateriaal, profielfoto’s en website-content materiaal.

Laat jouw klanten zien wie jij bent en wat je kunt als bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en jouw medewerkers en hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf te promoten.

Producten die aantrekkelijk in beeld gebracht worden, verkopen beter. Onze foto’s worden in overleg met jou in een uniforme vormgeving gefotografeerd. Wij leveren onze productfoto’s digitaal aan met een witte achtergrond of vrijstaand met transparante achtergrond. De productfoto’s zijn direct te gebruiken in folders, prijslijsten of in je webshop.

bedrijfsreportages-verzinhet-fotografie
Laat jouw klanten zien wie jij bent en wat je kunt als bedrijf kunt betekenen...

Bedrijfreportage als illustratie bij een artikel

bedrijfsreportage-diveworld-enschede-1
bedrijfsreportage-diveworld-enschede-verzinhet-fotografie

In opdracht fotograferen wij voor nieuwsbrieven, vakbladen, magazines en blogartikelen. De foto’s worden als ondersteuning van het artikel gebruikt. Wij overleggen graag met jou de mogelijkheden voor een optimale aansluiting bij de inhoud van het artikel.

Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media, het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies voor een uniforme opzet voor de profielfoto’s van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Denk hierbij aan kledingvoorschrift, fotolocatie en of de foto’s in kleur of zwart-wit gemaakt moeten worden. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website.

Benieuwd naar andere mogelijkheden en tarieven?

Als bedrijf is je vraag meestal heel specifiek. Wij staan klaar om je verder te helpen met unieke oplossingen voor jullie vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen over de mogelijkheden en de tarieven.