Loader
 

Newborn Fotografie

Gefeliciteerd, jullie worden (of zijn) de kersverse ouders van een prachtige baby! Veel kersverse mama’s en papa’s willen een onvergetelijke herinnering aan hun jongste spruit. Een baby verandert iedere dag, vooral in deze beginperiode. Al na enkele weken heeft je pasgeboren kindje een ander gezichtje. Laat daarom jullie kleintje fotograferen, als herinnering aan deze speciale tijd… Ze groeien razendsnel op, vergeet niet te genieten!

Voorbereiding

Met een druk gezin, zeker als je jonge kinderen hebt, is het al een hele uitdaging alles in goede banen te leiden. Met z’n allen op de foto lijkt haast een onmogelijke onderneming. Probeer daarom de sfeer naar aanloop van de shoot luchtig te houden. Neem voor de zekerheid een setje extra kleding mee naar de locatie of studio voor de newborn fotografie. Waarschijnlijk hebben we het niet nodig, maar het is fijn om bijvoorbeeld een vieze broek vooraf aan de shoot nog even te kunnen vervangen. Stem de kleding qua kleuren op elkaar af en let op met verschillende patroontjes voor een mooi resultaat.

Tijdens de shoot

In de studio zorg ik ervoor dat de omgevingstemperatuur behaaglijk is voor jullie baby, bij jullie thuis vraag ik of jullie vooraf de ruimte lekker warm willen maken. En bij het fotograferen van jullie kindje blijf je dichtbij. Dat is veilig en vertrouwd. Ik doe er alles aan om het jullie kleintje zo comfortabel mogelijk te maken voor een optimaal resultaat. Mijn stijl is rustig en zeker niet over de top, ik maak gebruik van stoffen en accessoires die hierbij passen. Neem zelf kleding, knuffels of mutsjes mee naar de shoot. Daarmee maken we de foto’s uniek! Er is voldoende tijd voor voeden en verschonen tussendoor mocht dit nodig zijn.

Na de shoot

Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en/of zwart-wit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je een leporello of een album met door ons geselecteerde foto’s, deze zijn eventueel bij te bestellen. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Een foto gebruiken voor geboortekaartjes of een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen. Speciale wensen? Vraag mij naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (NewLife Photography & VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?