Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfoto’s worden vaak ter gelegenheid gemaakt van een gebeurtenis, zoals een jubileum of wordt cadeau gegeven, maar zomaar kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kinderportret
  • Familie- of groepsportret
  • Social media profielfoto’s
  • Lifestyleshoot

Het laten maken van een portret is een bijzondere ervaring voor zowel jong en oud. Wij zorgen tijdens het fotograferen voor een prettige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij gaan voor een optimale ervaring en een verrassend resultaat.

Speciaal voor jonge (aanstaande) gezinnen fotografeer ik onder de naam Newlife Photography. Hieronder valt naast de kinder- en familieportretten onder andere zwangerschapsfotografie, geboortefotografie, welkom op in wereld, lifestyle reportagenewborn, de wandeling en de cakesmash shoot.

portret-metamorfose-zwartwit-MVDK_20160608_0010
Wij zorgen tijdens het fotograferen voor een prettige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij gaan voor een optimale ervaring en een verrassend resultaat.

Wij fotograferen in de studio en locatie

verzinhet-fotografie-markelo-portretfotografie-fotoshoot-lifestylereportage-vriendinnenshoot-newlife-photography-markelo-marian-waanders-verzinhet-fotografie-MVDK_20150307_0230

Wij verzorgen portretfotografie op locatie en in de studio, dus in iedere omstandigheid is er een oplossing. Grote groepsfoto’s maken wij het liefst buiten op locatie voor het beste resultaat. Via buienradar houden wij het weer in de gaten. Lijkt onze afspraak in het water te vallen? Dan nemen wij contact met je op om de afspraak te verzetten, om in de studio of andere (binnen)locatie te zoeken.

In de studio kunnen we heel gericht naar het resultaat werken, door te spelen met licht, achtergrond en houding. Fotograferen in de studio is geschikt voor kleine groepjes, kinderen en profielfoto’s. Wat is nu de beste keus in jullie situatie? Dat overleggen we graag bij het maken van een afspraak.

Hoe maak ik een afspraak?

In overleg bepalen wij een datum en tijd voor het fotograferen en nemen wij je wensen door. Vooraf is het handig om te weten of er volwassenen en/of kinderen gefotografeerd gaan worden en om hoeveel personen het gaat. Is de portretfoto een cadeau en moet het op een speciale datum klaar zijn? Maak minimaal 3 tot 4 weken voor die bewuste dag een afspraak, dan hebben wij de bestelling op tijd voor je klaarliggen.  

Foto’s afdrukken

Eigen foto’s af laten drukken? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing!

 

Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.

fotostudio-markelo-workshop-portretfotografie