Portretfotografie

onze ‘PORTRET FOTOGRAFIE’ zakelijk en particulier.

Portretfotografie

Portretfoto’s worden vaak ter gelegenheid gemaakt van een gebeurtenis, zoals een jubileum of wordt cadeau gegeven, maar zomaar kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kinderportret
  • Familie- of groepsportret
  • Social media profielfoto’s
  • Lifestyleshoot

Het laten maken van een portret is een bijzondere ervaring voor zowel jong en oud. Wij zorgen tijdens het fotograferen voor een prettige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij gaan voor een optimale ervaring en een verrassend resultaat.

 

Speciaal voor jonge (aanstaande) gezinnen fotografeer ik onder de naam Newlife Photography. Hieronder valt naast de kinder- en familieportretten onder andere zwangerschapsfotografie,

geboortefotografiewelkom op in wereld,

lifestyle reportagenewbornde wandeling

en de cakesmash shoot.

HOE WERKT HET?

Jij geeft aan wat je zelf kunt doen en wat je aan Verzinhet Fotografie wilt uitbesteden. Uiteraard is in overleg van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan projectfotografie, fotograferen van events, social media portretten en foodfotografie. Of denk aan updaten en klein onderhoud aan websites, webpagina’s aanpassen of toevoegen, digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjesdigitaal briefpapier instellen in Microsoft Word.

 

Wij houden bij hoeveel uur je nog tegoed hebt. Zodra wij werkzaamheden uitgevoerd hebben, ontvang je van ons een overzicht. Hierin vind je een overzicht van de verbruikte tijd en het openstaande uren-tegoed. Is het tegoed (bijna) op? Vul dan de strippenkaart eenvoudig aan, door een nieuwe strippenkaart aan te vragen voor 5 of 10 uur.

 

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?

In overleg bepalen wij een datum en tijd voor het fotograferen en nemen wij je wensen door.

Vooraf is het handig om te weten of er volwassenen en/of kinderen gefotografeerd gaan worden en om hoeveel personen het gaat. Is de portretfoto een cadeau en moet het op een speciale datum klaar zijn? Maak minimaal 3 tot 4 weken voor die bewuste dag een afspraak, dan hebben wij de bestelling op tijd voor je klaarliggen.

 

FOTO’S AFDRUKKEN

Eigen foto’s af laten drukken? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing!

 

Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.