Portretfotografie

onze ‘PORTRET FOTOGRAFIE’ zakelijk en particulier.

Portretfotografie

Portretfoto’s worden vaak ter gelegenheid gemaakt van een gebeurtenis, zoals een jubileum of wordt cadeau gegeven, maar zomaar kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kinderportret
  • Familie- of groepsportret
  • Social media profielfoto’s
  • Lifestyleshoot

Het laten maken van een portret is een bijzondere ervaring voor zowel jong en oud. Wij zorgen tijdens het fotograferen voor een prettige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij gaan voor een optimale ervaring en een verrassend resultaat.

 

Speciaal voor jonge (aanstaande) gezinnen fotografeer ik onder de naam Newlife Photography. Hieronder valt naast de kinder- en familieportretten onder andere zwangerschapsfotografie,

geboortefotografiewelkom op in wereld,

lifestyle reportagenewbornde wandeling

en de cakesmash shoot.

HOE WERKT HET?

Portretten worden vaak in onze studio gemaakt. Groepsfoto’s maken wij het liefst buiten op locatie. Via buienradar houden wij het weer in de gaten. Lijkt onze afspraak in het water te vallen? Dan nemen wij contact met je op om de afspraak te verzetten of om een andere (binnen)locatie te zoeken.

 

Onze service houdt niet op met het maken van foto’s. De portretfoto’s worden digitaal beschikbaar gesteld op onze site onder ‘klanten login’ en zijn beveiligd met een wachtwoord. Je bepaalt zelf wie het wachtwoord krijgt en wie dus de foto’s mag bekijken en bestellen. Wij geven uiteraard graag advies bij het uitzoeken van de mooiste portretfoto’s.

 

Liever persoonlijk advies, dat doen wij graag!

Wij geven met plezier advies bij het uitzoeken. Onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken wij samen het resultaat van de portretfoto’s. Wij laten zien op welke materialen afgedrukt kan worden en welke formaten mogelijk zijn. Wij begeleiden de bestelling voor je en nemen telefonisch contact met je op als de order binnen is.

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?

In overleg bepalen wij een datum en tijd voor het fotograferen en nemen wij je wensen door. Vooraf is het handig om te weten of er volwassenen en/of kinderen gefotografeerd gaan worden en om hoeveel personen het gaat. Is de portretfoto een cadeau en moet het op een speciale datum klaar zijn? Maak minimaal 3 tot 4 weken voor die bewuste dag een afspraak, dan hebben wij de bestelling op tijd voor je klaarliggen.

 

FOTO’S AFDRUKKEN

Eigen foto’s af laten drukken? Of ontvang je onze foto’s in hoge resolutie met WeTransfer of op USB? En wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Ook dat kan bij VerzinHet Fotografie. Pro’s Choice is dé oplossing!

 

Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.