Loader
 

Boerentrots

Als boerendochter weet ik wat er speelt in een boerenbedrijf. Het doet me dan ook pijn om telkens negatieve berichten te lezen in de media, veelal geschreven door buitenstaanders. Tijd om de andere kant van de medaille te belichten…

Een positieve benadering van een prachtig beroep

Ik wil met de serie Boerentrots een ander licht werpen op het ‘boerenleven’. Met mijn foto’s wil ik laten zien dat er naast passie voor het bedrijf wel degelijk aandacht is voor het welzijn van de dieren. Ik durf zelfs te zeggen dat er sprake is van een band met de dieren. Juist deze band tussen mens en dier wil ik vastleggen.

Boer & boerin, meld je aan!

Om dit project te kunnen uitvoeren heb ik boeren en boerinnen nodig die gefotografeerd willen worden met dat ene dier waarmee zij een bijzondere band hebben. Ik vind het belangrijk om vooraf een goed beeld van de boer/boerin, dier en de locatie te vormen voordat er gefotografeerd gaat worden. Daarom maak ik graag eerst kennis om mijn project persoonlijk toe te lichten.

Het is de bedoeling dat deze serie gepubliceerd en geëxposeerd gaat worden, om op die manier positieve de aandacht te krijgen voor de agrarische sector en met name de veeteelt.

Mijn serie moet gaan over passie voor het boerenleven, gedrevenheid, vastberadenheid, zorgzaamheid, puurheid en trots.

Voor meer informatie en/of deelname aan dit project, vul dan eenvoudig het contactformulier in.