Loader
 
fine-art-portret-oproep 9-jarigen project VerzinHet Fotografie

Oproep voor krachig fotoproject 9-jarigen

Oproep voor krachtig fotoproject 9-jarigen

Voor een fotoproject ben ik op zoek naar kinderen van 9 jaar uit Markelo (en omstreken) om te portretteren. In de studio maak ik een serie krachtige zwartwit portretten. Het karakter van het kind staat hierbij centraal. De foto’s komen in een fotoboek met een korte toelichting uit onze ontmoeting en worden mogelijk geëxposeerd. De shoot is GRATIS en je krijgt een afdruk van 20 x 20 cm. van de mooiste plaat cadeau.

 

Waarom 9 jaar?

Een kind van 9 staat op de grens tussen klein en groot. Juist deze persoonlijke ontdekkingsreis van een 9-jarige is het doel van deze serie. Het wordt ook wel de val uit het paradijs genoemd. Het magische denken gaat over in de realiteit van alledag. Er gebeurt van alles dit koppie. Je kind kijkt anders tegen het leven aan dan voorheen.

 

Tijdens de shoot

Voorwaarde is dat ze effen zwarte kleding (in ieder geval shirt) aan hebben waarin ze zich prettig in voelen en 9 jaar zijn tijdens onze shoot. We gaan voor een portret, maar ten voeten uit is ook mogelijk. Ze mogen lekker zichzelf zijn en ik stel de kids op hun gemak. Tijdens de shoot kletsen we wat over school, vriendjes en interesses. Uiteraard mag papa en/of mama aanwezig zijn bij de shoot voor support!

 

Reageren op deze oproep

Stuur me een berichtje als je interesse hebt naar 0547-820995 of mail naar: marian@verzinhet.nl

 

Delen

Delen mag natuurlijk ook als je denkt dat iemand in je omgeving interesse zou kunnen hebben. Voor een impressie van mijn werk kijk je op www.verzinhet.nl of mijn Instagram account: @verzinhetChat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?