Fotostudio Markelo

Fotostudio Markelo evenementfoto’s

Fotostudio Markelo is de naam waaronder wij, Marian Waanders & Marjan Noteboom, diverse evenementen samen fanatiek fotograferen. Wanneer wij fotograferen in Markelo, tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten, fairs enz. staan wij vol enthousiasme met onze camera paraat. Want fotograferen is onze passie!

Als wij een evenement of speciale gebeurtenis gefotografeerd hebben, zullen wij dat hier melden en een link plaatsen naar onze gezamenlijke bekijk- en downloadomgeving. Hierdoor kun je altijd op je gemak de foto’s op een centrale plek bekijken en/of downloaden. De meest actuele evenementen vind je bovenaan het rijtje.

Klik op de datum van het evenement en open het album, gemaakt door Fotostudio Markelo. Nu zie je de gemaakte foto’s en kun je rustig de foto’s bekijken en de mooiste selecteren om te bestellen. De afdrukken worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd. Heb je speciale wensen of advies nodig? Bel of mail ons, we geven graag een persoonlijk advies.

Organiseer je zelf binnenkort een evenement? Laat het ons weten, wellicht komen wij een prachtig beeldverslag van jullie evenement maken. Wil je weten op welke evenementen wij de komende tijd aanwezig zullen zijn. Neem dan een kijkje in onze agenda.

Wanneer wij als Fotostudio Markelo fotograferen in Markelo, tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten, fairs enz. staan wij vol enthousiasme met onze camera paraat!