Loader
 

Dierendagactie 2017: fotoshoot dierenportret

Onze trouwe dieren zijn er altijd voor ons en op zo’n dag kunnen we voor hun ook iets extra’s doen. Laat daarom op dinsdag 3, en woensdag 4 oktober jullie trouwe huisgenoot eens te verwennen met een heuse fotoshoot. Leuk voor nu en mooi voor later!

4 oktober is het weer Werelddierendag. Een dag waarop men van oudsher vanuit de Katholieke Kerk het overlijden van Sint Franciscus herdenkt. Hij bekommerde zich over het lot van zwervers, armlastigen, planten en… dieren.

De legenden vertellen dat hij in staat was om met dieren te praten. Zijn sterfdag is dan ook uitgeroepen tot Werelddierendag. En vanaf 4 oktober 1930 nemen we de moeite om onze dieren eens extra te verwennen. Een groter rondje te lopen, spelen in het bos, een dikke knuffel of een extra snoepje op z’n tijd!

“Onze dierendagactie 2017: Fotoshoot voor jullie trouwe huisgenoot”

Of het nu je hond, kat, hamster, cavia of de goudvis is, in een fotoshoot van ongeveer 20/25 minuten spelen zij de hoofdrol… We hebben een set met zwarte achtergrond met een klassieke belichting voor je klaarstaan. Uiteraard mag je zelf aanwezig zijn, zodat je huisdier zich van zijn beste kant kan laten zien.

“Meld je huisdier (hond, kat, goudvis, cavia, konijn) aan…”

Voor het soepel laten verlopen van de fotoshoot vragen we je om vooraf te reserveren. Je kunt hiervoor onderstaand contactformulier invullen en een voorkeurstijd aangeven. Geef bij de reservering s.v.p. aan om wat voor dier het gaat. De gemaakte foto’s liggen vanaf dinsdag 10 oktober vanaf 15.00 uur klaar bij de Welkoop om af te halen. Geef bij de kassa wel je reserveringsnaam door.Chat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?