Loader
 
lightpainting-verzetsmonument-overijssel-verzinhet-fotografie-markelo-MVDK-20170208-7666

Etalageroute Kunststichting Markelo 2018

In samenwerking met de Markelose ondernemers gaat de Kunststichting Markelo diverse etalages in het centrum opfleuren met schilderijen, foto’s en beelden van lokale (amateur)kunstenaars. De etalageroute is te bekijken van 9 april tot en met 7 mei 2018. Marjan Noteboom en Marian Waanders laten hier hun gezamenlijke werk Lightpaintings zien.

Meer etalages dan ooit worden ingericht met kunstuitingen van verschillende kunstenaars. De route is een uitstekend middel om alvast in de voorjaarsstemming te komen! De etalageroute Markelo is tot en met 7 mei te bezichtigen.

Samen met Marjan Noteboom hebben wij onze foto’s tentoongesteld in de Bibliotheek Markelo aan Burgemeester de Beaufortplein 4. Deze is dagelijks geopend van 9 tot 6 (zaterdag en zondag gesloten) Ons werk is zowel buiten als binnen te bekijken.

Een routeflyer is gratis te verkrijgen bij de deelnemende etalages van de ondernemers en het VVV Agentschap in Markelo.

Voor deze expositie hebben we gekozen om Lightpainting onder de aandacht te brengen. Lightpainting is een techniek waarbij je werkt met open sluiter en bewegende lichtbronnen. De resultaten zijn vaak heel bijzonder, omdat je een niet-bestaande wereld creëert. Deze techniek is voor velen nog onbekend.

In dit geval zijn de foto’s gemaakt op 3 locaties in Markelo, namelijk de Martinuskerk, de voormalige Kaasfabriek en het Verzetsmonument van Overijssel op de Markeloseberg. Met onze manier van fotograferen proberen we een diepere laag van betekenis in de foto te leggen en daarmee de locatie extra inhoud te geven.Bibliotheek Markelo -Burg. de Beaufortplein 4, Markelo

  • maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag en zondag gesloten, de etalage is wel te bekijken

Voor meer over foto-exposities kijk op fotoexpositie.nl, wil je meer weten over onze gezamenlijke projecten kijk dan op fotostudiomarkelo.nlChat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?