Loader
 

Expositie Open Kerkdagen 2017 Martinuskerk Markelo

Op 6 donderdagen in juli en augustus is de Martinuskerk in Markelo tijdens de Open Kerkdagen de ‘kunsthal van Markelo’. Samen met nog 4 Markelose fotografen Jan Gerber, Arno Kurvers, Caroline Lichthart en Marjan Noteboom heb ik de expositie ‘De Kunst van Fotografie’ vorm mogen geven. Het is een diverse expositie waarbij iedere fotograaf duidelijk zijn eigen stijl laat zien.

MARTINUSKERK MARKELO

Op donderdagochtend 13 juli werd na een mooie toespraak van één van de initiatiefnemers Ton Oostdijk, namens de organiserende commissie officieel het startsein gegeven van de Open Kerkdagen en de expositie “De Kunst van Fotografie”. Hiervoor weren symbolisch de zware kerkdeuren geopend door Koster Jeroen Noltes. Al direct kwamen diverse belangstellende de tentoonstelling bekijken, hartverwarmend!

We krijgen enorm veel leuke reacties op de totale expositie die verspreid is over de gehele kerk. Mensen vinden de werken mooi divers en verrassend. Voor ons als fotograaf is het erg leuk om te kunnen vertellen over ons vak, over onze passie. Om meer over ons werk te kunnen vertellen, zorgen we ervoor dat er in ieder geval altijd 1 van de exposerende fotografen is om over het werk te kunnen vertellen.

Extra openstelling

Na de eerste twee drukbezochte ochtenden heeft de organisatie zelfs besloten om een extra avond in te plannen. Hoe mooi is dat! De organisatie hoopt hiermee tegemoet te komen aan belangstellenden, die op donderdagmorgen niet in de gelegenheid zijn om de foto-expositie in de kerk te bezoeken.

Kom je ook de ca. 50 foto’s bekijken tijdens de Open Kerkdagen in de Martinushof Markelo. In de huiskamer van de kerk is er de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en met ons over ons werk te praten?

Jaarlijks in de zomermaanden wordt er iedere donderdag een Open Kerkdag georganiseerd met wisselende thema’s. Dit jaar is het thema: De Kunst van fotografie”.

Daarnaast worden er elke donderdagmorgen tweedehands boeken verkocht namens de Martinuskerk te Markelo. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan het interieur van de kerk. De aangeleverde boeken worden verkregen via gemeenteleden, daarom zit er altijd weer iets ‘nieuws’ bij.

Openingstijden
Martinuskerk – Kerkplein 41, Markelo

  • 13 juli 9.30-12.00 uur
  • 20 juli 9.30-12.00 uur
  • 26 juli (extra openstelling) 18.30-21.00 uur
  • 27 juli 9.30-12.00 uur
  • 3 augustus 9.30-12.00 uur
  • 10 augustus 9.30-12.00 uur
  • 17 augustus 9.30-12.00 uur

De fotografen

Voor meer over deze foto-exposities kijk op fotoexpositie.nlChat openen
Hulp nodig?
VerzinHet Fotografie
Hallo, waarmee kan ik je helpen?