Vastgoed fotografie

MEER dan GEBOUWEN fotograferen

ARCHITECTUURFOTOGRAFIE

Wij weten als geen ander hoe wij het beste vastgoed fotografie kunnen realiseren. Wij houden van licht, ruimte en rechte, strakke en opgeruimde beelden. Foto’s die een impressie weergeven van het onroerend goed, zo optimaal mogelijk in beeld gebracht.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere projectontwikkelaars, makelaars en architecten. Voorbeelden van te fotograferen objecten zijn woningen, villa’s, landhuizen, landgoederen, buitenplaatsen, winkels, kantoorpanden, bedrijfslocaties, herenhuizen, hotels, restaurants, nieuwbouwprojecten, vakantiewoningen, bouwlocaties en -kavels.

VASTGOED IN BEELD VOOR MAKELAARS

Internet is tegenwoordig het voornaamste middel om woningen onder de aandacht te brengen. Maar hoe zorg je ervoor dat jullie portefeuille opvalt in het gigantische aanbod op huizensites zoals funda.nl?

Geen enorm overtrokken groothoekbeelden maar een aantrekkelijke weergave van de werkelijkheid wat de potentiële koper of huurder direct de juiste sfeer meegeeft.

De hoeveelheid foto’s is afhankelijk van het object, omdat iedere woning verschillend is. Het aantal foto’s wordt bepaald tijdens de shoot en nabewerking. Wij vinden dat de reportage dát aantal foto’s moet omvatten, die voldoende laten zien. Maar tevens nieuwsgierig maakt naar meer.

ARCHITECTUUR, MEER DAN GEBOUWEN FOTOGRAFEREN

Als architect en fotograaf hebben we gemeenschappelijke interesses. We houden van lijnen, lichtval en balans in composities. Voor ons is architectuur meer dan zomaar een ontworpen gebouw. Daarom is het logisch dat het fotograferen van architectuur ook meer is dan alleen een gebouw fotograferen. Wij proberen het idee en verhaal van het ontwerp vast te leggen in een esthetische verantwoord beeld.

FOTOSTYLING VOOR HET BESTE RESULTAAT

Wij vinden fotostyling belangrijk om tot een goed beeld te komen. We geven daarom graag vooraf advies om de ruimtes voor te bereiden op de fotoreportage. Maar soms heeft het interieur een extra impuls nodig. Dan overleggen wij samen met de opdrachtgever wat er moet gebeuren om het interieur te verbeteren.

In overleg wordt er hulp ingeroepen van professionals op het gebied van interieur-styling. Deze stylisten geven onder andere advies over de accessoires, indeling, stoffering en wandbekleding. Soms wordt er besloten de woning eventueel aan te kleden met (ander) meubilair. Alles voor het best mogelijk eindresultaat.

Nieuwsgierig en op zoek naar extra informatie? Maak direct een afspraak om jullie wensen te bespreken.