Loader
 

Over VerzinHet Fotografie

VerzinHet fotografie is Marian Waanders-van der Kolk. Ik ben geboren 1979 in Enter. Als jongste in een gezin van 2 meiden en ben ik opgegroeid op de boerderij. Ondertussen ben ik alweer jaren woonachtig in het prachtige Markelo. Ik heb het geluk om moeder te mogen zijn in een jong gezin. Naast mijn man Erik bestaat ons gezin uit 2 kinderen, Iris (10) en Jesse (4) en ons hondje Bo.

 

Voor mij is fotografie veel meer dan een passie, het is een lifestyle. In 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer onder de naam VerzinHet Fotografie. Ik ben bezig met particuliere- en zakelijke fotografie, webdesign, grafische vormgeving en doceren. In 2016 heb ik het concept NewLife Photography toegevoegd, hiermee richt ik me speciaal op fotografie voor jong (aanstaande) gezinnen. Met de opleidingen Allround Fotograaf en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op zak, werk ik regelmatig als freelance docent en coach bij de Fotovakschool in Apeldoorn en soms bij het Cibap in Zwolle. Met studenten in alle leeftijdscategorieën en niveaus werken aan fotografisch- en beeldend werk is zo inspirerend! Dit doe ik met plezier en houdt mij scherp op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Webdesign & vormgeving

Naast fotografie, hou ik me ook bezig met webdesign en vormgeving. Meer dan professioneel fotograaf zijn, is wat mij betreft een meerwaarde. Wanneer je ook weet hoe je de beelden moet verwerken en gebruiken, kun je beter communiceren naar je klanten en business partners. Een beeld is een krachtige tool die vormgeving power geeft. Bij webdesigns maak ik gebruik van een aantal externe ondersteuners. Na het in kaart brengen de wensen van klant ga ik aan de slag met de look en feel van de site.  Daarnaast ik zorg ervoor dat er een overzichtelijke en logische structuur in de informatie wordt aangebracht. Met als resultaat een functionele site die er aantrekkelijk uitziet.

Dupho (Dutch Photographers)

Als fotograaf moet je je blijven ontwikkelen en laten inspireren. Om die reden heb ik me aangesloten bij de DuPho. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied. DuPho zet zich in voor de positieverbetering van professionele fotografen op het zakelijke, maatschappelijke en culturele vlak. Zij brengt hun werk en het vak nationaal en internationaal actief onder de aandacht. DuPho is een moderne organisatie: niet top down maar bottom-up georganiseerd. Samen met het landelijke bureau worden activiteiten, lezingen, workshops en borrels georganiseerd. Leden bepalen de agenda en vormen de belangrijkste bron van informatie en inspiratie. De kracht van DuPho zit in het collectief: jij steunt het collectief en het collectief steunt jou. (bron: www.dupho.nl)

En verder…

Zentangle – vliegvissen (zou ik weer eens mee moeten beginnen) – Stichting De Kaasfabriek Markelo – Maarkelsnieuws – ossehoornblazen – scanography – schilderen – putdekseltjes ‘tic’ – klussen – koken & bakken – fotograferen – bankhangen en tv kijken (heerlijk) – medisch wetenschappelijk fotograaf – yoga – muziek (heel belangrijk) – digital art – Netflix – lopen op blote voeten (zomer en winter) – NewLife Photography – tradities – lezen (e-readerfan) – tuinieren – wandelen – Fotostudio Markelo – ketelkoken – bedrijfshulpverlener (BHV) – Infinitum Afscheidsfotografie

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.