Hofstreek Portret

Hofstreek Portret

HOFSTREEK PORTRET: MARIAN WAANDERS

Zondag 26 januari 2014 ben ik te gast in het programma Hofstreek Portret. Samen met Ria van Bolhuis mag ik van 11 tot 12 vertellen over wat mij bezighoudt in mijn werk en leven. Naast het praten over onder andere mijn rol in de Kunststichting Markelo, VerzinHet, Fotovakschool en kunst- en fotografieprojecten, mag ik de muziek voor het uur verzorgen. Ik heb er nu al zin in!

verzinhet-fotografie-markelo-twentse-boerin-fotoshoot-op-de-boerderij-MVDK_20160710_1145

START NIEUW PROJECT

Binnenkort start ik weer met een fotoproject waarbij ik wellicht jullie hulp nodig heb. Tipje van de sluier: Ik wil met een nieuwe serie beelden een ander licht werpen op het ‘boerenleven’. Met mijn foto’s wil ik laten zien dat er naast passie voor het bedrijf wel degelijk aandacht is voor het welzijn van de dieren. Ik durf zelfs te zeggen dat er sprake is van een band met de dieren. Juist deze band tussen mens en dier wil ik vastleggen.

Luister vooral zondag naar de verdere toelichting van het project en check verzinhet.nl…

hofstreek-fm-radio-portret-marian-waanders
hofstreek-portret-marian-waanders

HOE KAN IK HOFSTREEK FM LUISTEREN?

Het programma wordt uitgezonden op zondag 26 januari 2014 tussen 11.00 en 12.00 uur en is te beluisteren op FM 107.0 en FM 107.6 Markelo in de ether en op FM 104.1 op de kabel en via real stream audio op internet via www.hofstreek.nl.